• Home
  • Metamorfose Behandeling

Metamorfose Behandeling (Prenatale Massage)

METAMORFOSE BETEKENT VERANDERING

Dr. Robert St. John zocht een alomvattende en eenvoudige methode om de zelfheling te activeren. Hij ontdekte, dat bij de voeten, handen en het hoofd, overal waar de reflexzones van de wervelkolom zich bevinden, prenatale patronen opgeslagen zijn die ons leven en welzijn beïnvloeden. Alle invloeden van buitenaf die gedurende de negen maanden van de zwangerschap op de foetus inwerken, van conceptie tot aan de geboorte, worden opgeslagen. Denk hierbij aan gedachten, gevoelens of belevenissen van de moeder van het ongeboren kind. Deze opgeslagen indrukken kunnen na de geboorte doorwerken en zodoende de verdere ontwikkeling van de mens hinderen. De metamorfose massage is er op gericht om deze indrukken en invloeden, vastgelegd in de prenatale fase, te veranderen. De metamorfose behandeling bevrijdt alle blokkades uit je onderbewustzijn, terug tot in de tijd van de baarmoeder, de prenatale fase.

 

BEHANDELING

Bij de metamorfose behandeling is het werk aan de voeten het belangrijkste. Daarnaast zijn er andere meridianen die behandeld kunnen worden, namelijk aan het hoofd en handen.

 

RESULTATEN

Door de behandeling van deze reflexzones worden blokkades, die tot in de volwassenheid doorwerken, opgelost. Hierdoor kan de mens zich van diegene die hij was, veranderen naar diegene die hij werkelijk is. Zoals een rups zich uit zijn cocon bevrijdt en zich tot vlinder verandert.

 

DUUR EN KOSTEN

Tijdsduur: 60 minuten

Kosten: € 70,00

 

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING

Korengracht 1

3262 CD Oud Beijerland 

 

 

06 151 27 362

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons