Iedere stap die je zet, brengt je verder tot wie je bent

  • Home
  • Vervolgbehandeling

Vervolgbehandeling

Vervolgbehandelingen zijn naar behoefte mogelijk.

De geestelijke oprichting van de wervelkolom wordt slechts eenmaal doorgevoerd en hoeft niet te worden herhaald. Vervolgbehandelingen zijn naar behoefte bij chronische-, mentale- en emotionele klachten uiteraard mogelijk. Het helingsverloop bepaalt de mens in grote mate dus zelf. Soms is het voor iemand niet mogelijk de heling van de geestelijke oprichting in volle omvang aan te nemen en de oorzaken van ziekte uit zijn gedachten te wissen.. Dan vervalt hij weer in terugblikken en oude patronen, waardoor de zelfhelingskrachten kunnen afzwakken.

 

Welke klachten u ook heeft op fysiek,- psychisch- of geestelijk niveau… de kracht van de energetische wervelkolom oprichting werkt overal in door.

Kosten: 70,- p/u, 

 

Heling is een verandering, die in de geest plaatsvindt. Het belangrijkste is vooral onze levenswijze, gezonde gedachten en heilzame gevoelens. Door de vervolgbehandeling, die altijd met een sterke energieverhoging vergezeld gaat, worden de levenskrachten opnieuw geactiveerd, totdat men gaandeweg zelf kan beschikken over zijn eigen helingskrachten.

 

 

Voor alle duidelijkheid: de vervolgbehandeling is geen herhaling van de Geestelijke wervelkolom Oprichting, omdat die niet herhaald hoeft te worden. Krijgt u toch last van rugklachten, of andere problemen, dan heeft dat niets met de duurzame oprichting te maken. De heler werkt altijd aan de oorzaak van een ziekte, niet aan de symptomen.

 

Bij chronische klachten, mentale- en emotionele belastingen zijn vervolgbehandelingen ook als afstandsbehandeling mogelijk.

 

AFSTANDSBEHANDELING
Bij chronische klachten, mentale- en emotionele belastingen/blokkaden zijn vervolgbehandelingen ook als afstandsbehandeling mogelijk, om de hulpzoekende verder te ondersteunen en om zijn zelfhelingskrachten te versterken. U kunt een foto naar mij sturen (het hoeft niet perse een actuele foto te zijn) en een korte beschrijving van uw thema per email of via de post. Graag met vermelding van adres en telefoonnummer. De afstandsbehandeling wordt door mij volgens afspraak met u doorgevoerd.

 

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING

Korengracht 1

3262 CD Oud Beijerland 

 

 

06 151 27 362

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons  ways.of.healing