Levensstroom

Geschreven op: 01 mei 2024

Stromen van leven ontstaan daar waar Liefde is.
Stromen van vreugde door je heen vanuit de Bron van Leven.
Laat je vullen en wordt volledig mens

De natuur laat zich in volle pracht zien. Alles komt tot leven en tot bloei. Jij bent een deel van diezelfde Rijkdom om Liefde te geven en liefde te zijn.

Als in de natuur het licht ontbreekt, daar trekt het leven zich terug en lieverlee wordt alles dor en droog. Wanneer je als mens geen licht meer hebt, word je depressief en zie je vaak geen uitkomst meer. Het leven stroomt niet meer. We worden overstroomd door golven van onrust en van oorlog. Dat kan je een gevoel van onzekerheid geven. En het kan doorwerken in twijfel en angst. We worden er door geblokkeerd. De energie stroomt niet meer en dat kun je merken in je leven, in je relatie met anderen en met jezelf.

Hoe kan je leven weer gaan stromen?
Stel je voor dat je aan een beekje zit, genietend en ontspannend. Je wordt de kracht en levendigheid van het water bewust. Daar waar water stroomt, daar wordt leven aan de aarde gegeven, overal groen en bloeiende bloemen. Een beekje, of een rivier ontstaat vanuit een bron, een oorsprong. God wordt vaak voorgesteld als een bron van waaruit het leven stroomt.

Kracht tanken bij de bron van leven.
Het is goed om tijd te nemen, op adem te komen en weer stil te zijn. Dan kun je op het spoor komen waar je behoefte aan hebt. Kracht tanken bij de Bron van Leven stemt ons tot bezinning en worden we bewust wie wij zijn en waarvoor we leven.

Hoe kun jij weer tot je recht komen?
Het is vooral belangrijk om van jezelf te houden en weer positief in het leven te staan. Als er veel gebeurt in je leven, dan is het begrijpelijk, dat dat je somber stemt. Dan stroomt het leven niet. En toch gaat het erom om weer licht in je leven te krijgen, een positieve blik en kan leven zoals je bent bedoeld. Dat gaat soms niet zomaar vanzelf. Krijg weer vertrouwen en zie dat je leven weer betekenis heeft. Je hebt mensen nodig die je bemoedigen, die je weer uitzicht geven en waardoor het leven weer gaat stromen.

De Levensstroom
En eerlijk gezegd, soms heb je daar professionele hulp bij nodig. Iemand die je begeleid, waardoor je weer tot je recht kunt komen. De Levensstroom of Helingsstroom helpt je daarbij.

Het zet je weer in het licht en geeft leven en vreugde zal je hart vervullen, zodat je krachtiger wordt en meer zelfvertrouwen krijgt. Het leven ontvouwt zich in volkomen ordening van binnen uit. Dat betekent: je komt tot je recht. Zo kun je stappen zetten om het leven in te gaan met moed en hoop.

Levensstroom-Helingsstroom
Ieder mens heeft behoefte aan warmte en innerlijke vrede. Er is veel meer te noemen, maar het is eigenlijk allemaal samen te vatten in: verlangen, dorst naar Liefde. Het geeft je geborgenheid, vertrouwen en inspiratie en nog zoveel meer. Jezus duidt het aan met levend water, dat door je heen stroomt en wat leven geeft.

De Levensstroom is de Helingsstroom.
Deze stroom werkt heilbrengend en veranderend en is voor ieder mens, onafhankelijk welke symptomen er op lichamelijk, mentaal of emotioneel niveau zijn.

De weg van Heelheid
Het is de eigen vrije wil van de mens welke keuze hij in het leven  maakt. Als je de weg van heelheid gaat, kun je veerkrachtiger door het leven gaan in vrijheid, vrede en harmonie. Je kunt hierin groeien door bidden, of mediteren, wanneer je je met God verbindt. Als iedereen bewust wordt, dat de vrede en de liefde in hen woont en tot uitdrukking gebracht kan worden, dan wordt de wereld gezegend. Ieder van ons draagt bij tot vrede voor de wereld.

Jij bent het waard om heel te zijn….

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie