Helingsstroom voor kinderen

Helingsstroom voor kinderen

Is de Helingsstroom voor kinderen geschikt?

Kinderen gun je een toekomst waarin ze gelukkig zijn en zich vrij kunnen bewegen zonder groei- of pijnklachten, of de last van psychische belemmeringen. De Helingsstroom kan voor kinderen een start in hun leven zijn, waarin zij lichamelijk- , als ook psychisch in balans komen.

De Helingsstroom is zowel voor baby’s, peuters en kleuters, schoolgaande kinderen en pubers aan te bevelen.                                                                                                                                     


Welke klachten komen er voor bij kinderen?

Kinderen kunnen moeilijkheden ondervinden met diverse klachten. Ze kunnen soms moeilijk lopen. Ze kunnen zelfs struikelen over hun eigen voetjes. Er kunnen onrustige benen zijn, of ze kunnen last hebben van zogenaamde groeipijnen.

Het kan voorkomen, dat je kind telkens valt, van het klimrek, de trap of van een stoeprand. Als ouder denk je misschien, dat je kind onhandig is en beter op moet letten. Maar ook al probeert het kind voorzichtig te zijn, het kind valt ieder keer weer.

Soms kunnen kinderen problemen ondervinden om hun voetjes goed neer te zetten en kunnen hierdoor moeilijk lopen. Andere kinderen lopen op de tenen en deze kinderen worden soms bestempeld als ‘tenenlopers’. Hoewel men de aandacht vestigt op de voeten, ligt het meestal aan een bekkenscheefstand, of juist door een gekanteld bekken. Hierdoor kunnen kinderen soms al een beenlengteverschil variërend van 1,5- 3 cm. hebben.

Schoolgaande kinderen kunnen door het sporten, zoals voetballen, last krijgen van pijnlijke schouders en nek, of hoofdpijnklachten, of rugpijn. In de puberteit komen, door de groei die ze doormaken, lichamelijke klachten vaak nog meer openbaar.

Kinderen zijn gevoelig voor prikkels van buitenaf. Omdat een jong kind verbaal nog niet goed in staat is, om te zeggen wat het bezig houdt, uit zich dat vaak in het gedrag van het kind: gauw boos, prikkelbaar, niet kunnen slapen, of het kampt met vage buikklachten. Ook hierbij kan de Geestelijke Oprichting worden ingezet.

Bij alle klachten kan de Helingsstroom een hulp zijn en verandering brengen en heilzaam zijn.

In balans door de Helingsstroom

Wanneer kinderen de Helingsstroom ontvangen, wordt het beenlengteverschil opgeheven, de stand van de schouders wordt gecorrigeerd en het bekken staat in de juiste positie. Daarna kan het kind de voeten meestal direct goed neer zetten. Ze krijgen als het ware ‘grond onder de voeten’.

Kinderen kunnen scheve schouders hebben, of de schouders naar voren gebogen, waardoor ze benauwdheid ervaren en astmatische klachten hebben. Na de Helingsstroom kunnen ze vaak direct vrijer ademen.

Baby’s
Een moeilijke zwangerschap of een moeilijke bevalling kan voor zowel de moeder, als het kindje een heftige ervaring zijn. Kinderen kunnen vanaf de geboorte allerlei klachten ontwikkelen. Ook baby’s die in een stuitligging zijn geboren, hebben profijt van de Helingsstroom. Door de Levensstroom van de Helingsstroom, wordt op een liefdevolle wijze het lichaam hersteld, de heupjes komen in de goede stand. Hierdoor wordt hen veel ongemak bespaard.

'Alle kinderen gun je een leven waarin zij zich vrij kunnen bewegen
en zich vrij kunnen ontwikkelen.

Hierbij is de Helingsstroom een enorme hulp'

De Helingsstroom is dus niet alleen voor volwassenen geschikt, maar ook voor kinderen van alle leeftijden: baby’s, jonge- en opgroeiende kinderen. Hierdoor kunnen zij zich verder ontplooien en in hun kracht komen, zodat zij hun eigen weg in het leven kunnen gaan in blijheid en zelfvertrouwen.

De Helingsstroom kan ook door werken bij hyperactieve kinderen. Door de Geestelijke Oprichting worden deze kinderen meestal rustiger en ervaren een soort kalmte, dat verder doorwerkt in hun leven. Bij kinderen, die angst ervaren, kan deze zegening een hulp zijn.


Ik ben geen arts of natuurarts, maar wat ik bemerk is dat kinderen worden geholpen door de Helingsstroom. En dat gun ik ieder mensenkind.

'Een kind komt in de kracht om werkelijk kind te kunnen zijn
Vrij en blij
het hoeft niet bang te zijn
Zo kan elk mensenkind uitgroeien
om volledig mens te worden, zoals hij en zij is bedoeld'

Klachten

 • Problemen bij het lopen
 • Struikelen
 • Niet rechtop kunnen staan
 • Voetproblemen
 • Astmatische klachten
 • Rugproblemen
 • Schouderklachten
 • Nekklachten
 • Heupproblemen
 • Groeipijnen
 • Slaapproblemen
 • Diverse andere klachten of problemen

Tarieven

 • Tijdsduur: 90 minuten
 • Kinderen tot 2 jaar: € 40,00
 • Kinderen van 3 - 16 jaar: € 70,00

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie