De kracht van positieve gedachten

Geschreven op: 02 augustus 2021

Iedere gedachte is energie. Daarom heeft iedere gedachte een bepaalde uitwerking op je lichaam en op dat wat je doet.

Met een gezonde gedachtenkracht kun je daarom je lichaam, geest en gehele leven gezonder en gelukkiger maken. 

 

De kracht van gedachten is in staat om veel te veranderen. Gedachten zitten dus niet alleen tussen de oren, maar zijn net zo realistisch als al het andere dat bestaat. De eigen gedachten scheppen de individuele werkelijkheid. Dat betekent dat elk mens leeft in zijn of haar eigen realiteit. Er zijn daarom net zoveel subjectieve werkelijkheden als dat er mensen zijn. Wanneer je daarbij stilstaat, realiseer je je hoe belangrijk het is om je gedachten bewust en creatief in te zetten en ze op elk moment en er in elk opzicht controle op te hebben.

Met gedachten omgaan

We kunnen zelf beslissen hoe we met onze gedachten omgaan. We hebben de keuze om bewust met onze gedachten en gevoelens bezig te zijn en na te denken over hoe we ons leven in de richting kunnen veranderen die wij willen. Omdat we in de polariteit leven, kunnen  je gedachten twee kanten opgaan. De weg van het goede of de weg van het negatieve. Wanneer je negatieve gedachten hebt, kun je ook negatieve energieën opwekken die schade toebrengen aan anderen en aan jezelf. Bovendien zal het in je houding tot uitdrukking komen. Als je negatieve gedachten uitzendt, verwacht dan niet dat er iets positiefs terugkomt. Dat gebeurt niet. 

Het goede ondersteunen

Maar ook kun je aan de hand van je eigen gedachten, handelingen en bewegingen het goede ondersteunen. Dan kun je jezelf opbouwen en je gezondheid, wensen en succes verbeteren. Daarom is elke beweging en iedere gedachte belangrijk en kostbaar, want alles heeft uitwerking en invloed. Ieder mens heeft een prachtig Godsgeschenk gekregen, namelijk de eigen vrije menselijke wil en welke kant hij of zij op gaat, dat bepaalt elk mens zelf. 

Gedachtenoefening

  1. Gedachtencontrole: volg eens vijf minuten je gedachtegang en wees daarbij stil en neutraal. Concentreer je op iedere gedachte die naar boven komt. En wordt ze gewaar.
  2. Gedachteconcentratie:laat ongewenste gedachten niet in je bewustzijn komen. Dus geen gedachten aan angst en zorgen, boosheid, jaloezie, zowel uit je werk- als privéleven.
  3. Gedachtenkwaliteit: denk en doe altijd het belangrijkste eerst.denk en doe alles, zo goed als je kunt.                                                                                                                           denk en doe alles, wat je doet, zo mogelijk met als uit liefde.  
  4. Eén gedachte vasthouden:houd je aan een gedachte vast en enkel en alleen die. Onderdruk alle andere gedachten, of laat ze gewoon weg en probeer dit minstens vijf minuten.
  5. Vrij van gedachten:zeg tegen jezelf: ‘Ik ben ontspannen en leeg. Ik laat geen gedachte in me opkomen, in mijn bewustzijn is enkel leegte’. Probeer dit vijf minuten lang. In deze leegte ben je een met de Bron.
  6. Positief denken: probeer alle opkomende negatieve gedachtenzinnen, direct door positieve om te vormen met behulp van de woorden: ‘zonder’, of ‘vrij van’.                                                           

Je eigen vrijheid   

Je hebt de vrijheid om je persoonlijke denken en geloof in het dagelijks leven vorm te geven. Ook kun je leren te accepteren, dat je eigen levensomstandigheid altijd een product van je eigen geesteshouding is, je eigen bewustzijn en je individuele gedachten. Wanneer je daartoe in staat bent, zul je merken dat dingen en omstandigheden veranderen. Geluk, vreugde, vrolijkheid, vrijheid, harmonie en gezondheid zullen je deel zijn.

Over Ways of Healing 

Wanneer je het gevoel hebt, dat je meer uit het leven kunt halen Dan erin zit, kan het zijn, dat je de kracht van je gedachten positief moet leren inzetten. bij Ways of Healing ondersteun ik mensen op het gebied van coaching, levensadvies en zingeving, maar vooral bied ik als eerste de Geestelijke Oprichting aan. Geestelijk helen, is geen werkwijze in medische zin, maar een spirituele werkwijze. Ik vervang daarom ook geen arts, of medische behandeling. Graag help ik je om je eigen weg te kunnen bewandelen, bevrijd en in harmonie. 

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie