Hernia? Op zoek naar een oplossing

Geschreven op: 04 oktober 2021

Als je een hernia hebt, dan is dat heel vervelend. En daar wil je zo gauw mogelijk van af. 

Hernia

Een hernia is meestal het gevolg van een verkeerde belasting van de wervelkolom door verkromming en bekkenscheefstand. De wervelkolom reageert op alle disharmonie en verstoringen met verkromming, verschuiving, verdraaiing en bijvoorbeeld een afklemming van de zenuwen in de tussenwervelschijven. Zelfs de gehele wervelkolom kan uit balans raken. Door spierspanning kan pijn en verdere blokkaden ontstaan. Het gevolg is een hele verkeerde houding, zoals een scheve hals, scheef bekken of een holle rug, scoliose en beenlengteverschil. Daaruit ontstaan weer chronische rugpijn, slijtage, en hernia. 

Oorzaken hernia

Hernia’s ontstaan niet zomaar. Er kan ook een psychische oorzaak zijn, zoals:

  • Zit je vast in een baan en voel je dat je geen kant meer op kan? 
  • Ga je gebukt onder lasten of loopt je relatie niet meer goed?
  • Ben je verdrietig, omdat iemand overleden is waar je van hield? 
  • Probeer je altijd maar aardig te zijn en te geven en te geven en ga je daarbij over je eigen grenzen heen? 

Al deze dingen hebben invloed op je geest en onttrekken heel veel kracht aan je lichaam. Daardoor raakt de rug verzwakt. En dan hoeft er maar iets te gebeuren, bijvoorbeeld een verkeerde beweging, en je ervaart alle gevolgen van dien. Zo kan een hernia ontstaan. 

Alles hangt met elkaar samen

Ziel, lichaam en geest zijn een eenheid en hebben invloed op elkaar. Zoals spanningen en stress kunnen leiden tot verkrampte spieren. Misschien ben je het zelf ook bewust, dat wanneer je aan iets verdrietigs denkt, je lichaam zich naar voren buigt en je je hoofd laat hangen. En als je enorm schrikt, dan kan je hele lichaam zich verkrampen. Als je vrolijk en goedgehumeurd bent, dan gebeurt dat niet. Het toont aan dat de houding van je lichaam en je geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

Op de weg van heling

Het lichaam kan door een positieve levensinstelling op de weg van heling worden gebracht. Positieve gedachten, goede sociale relaties, vermindering van stress, sport of yoga versterken je immuunsysteem. 

De Geestelijke Oprichting

Door de Geestelijke Oprichting is na enkele ogenblikken bevrijding van spanning en stress al te bemerken. Wanneer de levensenergie weer vrij en onbelemmerd kan stromen, kan het lichaam zich herstellen en lossen problemen en pijnen op. Dit is het werk van de Geestelijke Oprichting: het herstellen van de goddelijke ordening in lichaam, ziel en geest. Er ontstaat een gelijke stand van schouders en bekken, een rechte wervelkolom en opheffing van beenlengteverschil. Alle energieën kunnen weer stromen en het lichaam kan zich herstellen van problemen en pijn. De oorspronkelijke ordening in de mens is hersteld.

Over Ways of Healing

Naast de Geestelijke Oprichting geef ik ook levensadvies en andere spirituele behandelingen. Graag help ik je om je eigen weg te kunnen bewandelen, bevrijd en in harmonie.

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie