Ervaringen

Ria

"Mijn man en ik zijn op deze dag naar Annelies geweest. Nu ik dit schrijf is het februari 2022, dus ruim 2 maanden geleden. Hierbij onze ervaring voor en na de behandeling. Al vele jaren heb ik fibromyalgie, maar twee en een half jaar geleden heb ik zoveel pijn in mijn rug gekregen dat ik bijna niet meer kon lopen zonder rollator, rolstoel-,traplift en trippelstoel. Veel medicijnen, morfine pleisters, tramadol oxicodon codeine en tens pleisters. Ook 3x per jaar bij de pijnpoli voor een ruggenprik. Bij deze laatste prik op 18 oktober 2021 kon de dokter er niet meer doorheen met de naald en is de pijn verergerd. Maar de oplossing was nabij toen de buurvrouw langs kwam, dat er in Oud-Beijerland een mevrouw was die mij misschien kon helpen. Zo kwamen wij bij Annelies. Na een hartelijke ontvangst met koffie of thee werd in een ontspannen sfeer de behandeling besproken. Na het opmeten van schouders, heupen en rug, bleek veel niet goed te staan, de beenlengte was 3 en een halve cm verschil. Maar Annelies straalde zoveel vertrouwen uit dat ik geloofde en zag dat ze de gave had gekregen om mensen te helpen. En dat ze de kracht van God gekregen heeft om dit mooie werk te doen en tijdens het gebed voelde het als een zacht windje dat alles recht gezet werd. Toen de behandeling klaar was, mocht ik van de tafel afkomen en kon ik lopen en buigen zonder pijn. Voor ons was een groot wonder geschied. Bedankt Annelies dat jij deze gave van God mag overbrengen op vele mensen. En nu na ruim 2 maanden is alles nog goed. Wel pas ik me aan mijn leeftijd aan ,want als je 78 bent, kun je niet leven als of je 40 bent. Maar nu zonder tabletten en pillen en zonder rolstoel en zonder rollator. .Psalm 117"

Nicole

"Een paar dagen heb ik nodig gehad om even te laten bezinken wat er gebeurd is. Al een paar jaar voel ik me moe en "zwaar" en wat ik ook probeerde, ik vond na de zwangerschappen mijn eigen ik niet meer terug. Duizendmaal dank voor wat je gedaan hebt, ik voel me weer "wakker" uit een te lange roes! Los van de pijn in mijn rug ben ik vooral heel blij dat je me mijn levensenergie weer terug hebt gegeven. Je kan iets heel bijzonders en bedankt dat ik daar getuige van hebt mogen zijn. Ik stoorde mij al heel lang aan mijn afhangende schouders. De dag erna leek het net of deze steeds naar achter werd getrokken. Echt heel bijzonder. Mijn kindjes hebben weer een vrolijkere mama."

Sandra

"Wat ben ik dankbaar dat ik mijn ervaring over mijn geestelijke oprichting met jullie mag delen. Op 38 jarige leeftijd heb ik de diagnose reumatoïde artritis gekregen. Al snel volgde de diagnose artrose, hypermobiliteit en fybromyalgie. Heel veel heftige medicatie met alle gevolgen van dien. 100% afkeuring volgde nadat ik al jaren tegen de klippen op had gevochten. Nu 12 jaar later kwam Annelies op mijn pad via Leonard wiens ervaring ook hier te lezen is. En wat ben ik onwijs dankbaar! Wat een prachtige ervaring met geweldig resultaat, en het kan alleen maar nog mooier worden. Aantal puntjes zal ik met jullie delen. Toen ik van de behandeltafel kwam stond ik echt weer op de grond en niet meer op mijn tenen. Dagelijkse dingen zoals lopen, zitten, staan, opstaan, traplopen, fietsen douchen en toilet bezoek bv. gaan me zoveel makkelijker af. Er bleek heel veel boosheid in me te zitten en dat kwam er al direct uit. Ook de nacht na dien vloeide de tranen rijkelijk. Mijn constante behoefte aan zoet is verdwenen waardoor ik ook eetrust ervaar en wat kilootjes kwijt ben. Mijn hoofd is weer “leeg” waardoor ik weer aanwezig ben bij gesprekken en niet alles langs me heen gaat. En dan de energie! Buitenkantje zag je niets aan me, want daar zorgde ik wel voor. Maar van binnen.... Daar was het totaal anders. Maar daar is nu een totale omslag in gekomen. Wat een kadootje is dit zeg, ik gun dit echt iedereen! Alles staat weer recht. En dat zal zo blijven. Dank je wel voor deze prachtige ervaring. Ik ga ervan genieten."

Leonard

"Oktober 2018 werd bij mij een genetische leverziekte ontdekt. Een lange tijd van moeite en zorgen volgde. 25-07-2020 was mijn eerste levertransplantatie. Vanwege de vele complicaties zou er een 2e nieuwe lever nodig zijn. Die kwam net op tijd 6-10-2020. 30 nov. 2020 mocht ik naar huis, en kon ik gaan herstellen. Maar toen kreeg ik spierreuma in een heftige vorm. Ik kon bijna niets meer zelfstandig en het leven had voor mij weinig waarde meer. Op aanraden van iemand uit de familie kwam ik in contact met Annelies. Omdat zij werkt vanuit haar geloof, had ik vertrouwen in haar. Na onderzoek bleek dat alles wat scheef kon staan, ook scheef stond. Na gebed /doorgeven van de kracht, bleek mijn beenlengte verschil al goed en alles stond weer recht en de pijn al veel minder. Wat een geweldige ervaring was dat. De doorgegeven kracht werkt door en na enkele dagen kon ik weer alles zelf. Wat een wonder! Ik heb mijn leven weer opgepakt. Pijnstillers neem ik niet meer. Fysiotherapie is nu krachttraining geworden. Mijn hartritmestoornissen zijn weg. Ik heb geen enkele hulp meer nodig na deze grote zegen . Annelies, dank je wel dat je de kracht aan mij hebt mogen doorgeven. Ik hoop dat je nog veel mensen tot zegen mag zijn."

Rick

"Op aanraden van een vriend heb ik besloten om een Geestelijke Oprichting te ervaren. Stond er heel sceptisch in, omdat het niet verklaarbaar is wat er gebeurt. 'Maar baat het niet dan schaad het niet was mijn insteek". Na een leuk, open kennismakingsgesprek met Annelies te hebben gehad, begint de Geestelijke Oprichting. In het begin voelde ik niet veel, maar na een paar minuten voelde ik een bepaalde stroming in mijn onderrug en tussen mijn schouders. Annelies voelde aan dat ik hierdoor een soort twijfel kreeg en nam deze twijfel weg door haar handen boven mijn hoofd te houden. Kreeg hier een warm en heel rustgevend gevoel van. Na de Oprichting stond heel mijn lichaam recht. De eerste paar stappen lopen voelde echt raar aan en de dagen erna flinke spierpijn in mijn onderrug en tussen mijn schouders gehad. Heb nu met werk helemaal geen last meer van mijn knieën en rug gehad. Ik kan dit iedereen aanraden, het klink als hocus pocus omdat het niet te verklaren is. Het is een hele mooie ervaring en je moet het zelf ervaren om het te kunnen begrijpen."

Chris en Anja

"Mijn vrouw en ik hebben op 4 november een geestelijke oprichting gehad bij Annelies. Dit was voor ons een mooie en heel bijzondere ervaring met een geweldig niet verwacht resultaat. Ik heb mijn knieoperatie geannuleerd, omdat ik geen pijn heb. Anja heeft ook geen pijn meer in haar heup. Annelies is een warme vrouw met een heel bijzondere gave en heeft ons enorm geholpen. Nogmaals onze dank hiervoor."

Joke

"Na lang te hebben geaarzeld om de stap naar Annelies te maken, ben ik zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Ik kon bijna niet meer lopen, zitten en staan. Na zoveel dingen geprobeerd te hebben, was het resultaat nul. Na zoveel pogingen was ik uitbehandeld. Toen heb ik de sprong gewaagd en dacht ik kan niks meer verliezen. En zie het resultaat: ik ben een nieuw mens geworden, die weer van alles kan. Had ik dit maar eerder gedaan. Door tussenkomst van Annelies heeft God een wonder bij mij verricht. Ik ben zo blij en vooral dankbaar."

Jasmijn

"De Geestelijke Oprichting heeft bij mij veel in gang gezet. De gesprekken die met Annelies volgden en daarbij haar zuivere energie, hebben mij weer teruggebracht in mijn eigen kracht. Ik voel dat ik het oude steeds meer achter mij kan laten en weer terugkom bij mijn eigen authentieke ' zijn'. Niet eerder heb ik mij zo vrij en krachtig gevoeld als nu."

Boyd

"Via een warme aanbeveling kwam ik bij Annelies terecht, en het heeft mijn leven veranderd. Door haar warme persoonlijkheid en de kracht die zij via haar kan doorgeven, is ze letterlijk in staat om in een sessie zonder aanraking scheefstand in het lichaam recht te zetten. Het is een wonder wat gebeurt, en je voelt het gebeuren. Doordat nu recht staat wat scheef was, maar zeker ook door het aan den lijve ervaren van een wonder, heb ik meer rust en vertrouwen van binnenuit. Ik was geen geloofsaanhanger, maar ben mede door de ervaring bij Annelies ervan overtuigd dat er meer is. Krachtig en vol zekerheid ging ik bij Annelies weg en het leven tegemoet. Ontzettend bedankt voor het aan mij geven van het wonder!"

Hans

"Wonderen bestaan dus echt. Ik belde Annelies omdat ik had gehoord dat de geestelijke Oprichting een oplossing voor mijn spierklachten zou kunnen zijn. Zonder te weten wat die klachten zijn gaf Annelies al aan dat de geestelijke Oprichting beslist goed voor mij zou zijn. Een afspraak was snel gemaakt. Na een hartelijke ontvangst en een geanimeerd gesprek heeft Annelies laten zien dat mijn schouders, bekken en wervelkolom nog schever waren dan ik al wist. Wat mij daarbij echt raakte is de zekerheid die Annelies uitstraalde, vanuit het geloof, dat ik weer helemaal recht zou worden. Daarna mocht ik de geestelijke Oprichting krijgen. Eerst leek er niets te gebeuren behalve een gloeiend gevoel in mijn gezicht. Maar daarna voelde ik duidelijk mijn borstkas zwellen omdat mijn schouders recht werden en voelde ik ook mijn wervelkolom in de juiste kromming komen. En dat in volstrekte ontspanning, zonder pijn. Wat een geweldige ervaring om daarna echt recht te staan en rond te lopen met krachtige tred. Geen verschil meer in beenlengte. Elke dag opnieuw geniet is daar weer van. Ik ervaar de geestelijke Oprichting als een aanraking van God, een wonder. Ik ben niet alleen fysiek opgericht, maar heb door de mooie woorden die Annelies uitsprak als een zegening ook mentaal een oppepper gekregen. Wat een ervaring! Dat gun ik iedereen."

Arnold

"Na wekenlang pijn lijden door een hernia met diverse behandelingen van fysio en ortho manueel arts krijg ik via via een tip voor Annelies. Ik laat het eerst even liggen omdat ik al zoveel dingen heb geprobeerd en nog heb lopen dat ik me een beetje overspoeld voel. Totdat ik na korte tijd mijn briefje met haar naam weer tegenkom en ik haar site ga bekijken. Bij het lezen van "de geestelijke oprichting" word ik geraakt... Dat is voor mij voel ik direct. Bij het telefonisch contact blijkt ze nog een plekje open te hebben voor de volgende dag. Wat een geschenk. Op de afspraak eerst een fijn en ook confronterend gesprek. Daarna naar de behandelkamer voor meting van de scheefstand, uitleg en ontvangst van De geestelijke oprichting. Mijn lichaam schokt en trilt wat en komt daarna langzaam tot rust. En na de controlemeting blijkt m'n lijf ineens weer recht te zijn. Ik had nog wel last van pijntjes her en der. Dat is normaal zegt Annelies, de spieren zitten nog in een kramp maar dat zal wegtrekken. De volgende dag word ik wakker en sta voor het eerst in weken pijnloos op. Wat een genot! Na mijn ochtendritueel voel ik even in en besluit om te gaan zwemmen. Ik verlang zo naar beweging na weken bank hangen en bed liggen. Op mijn gemak heb ik 20 baantjes gezwommen zonder enig probleem. Echt super wat Annelies heeft gedaan, dankbaar en blij. Namasté!"

Roxanne

Wauw wat voel ik me anders!

"Wauw wat voel ik me anders. Na de behandeling voelde ik een soort innerlijke glimlach. Echt een bepaalde energie die ik nooit voelde. Ik was wel moe, maar logisch na al die emoties die ik heb kunnen loslaten. Ik had eigenlijk niet verwacht, dat ik nog zo veel emoties had opgeslagen in mijn lichaam. De ochtend erna kon ik gemakkelijk opstaan zonder te snoozen en stond ik sinds jaren op met energie en zin in de dag. Ik voelde niet een zwaar lichaam en pijnlijke benen, wat ik normaal wel altijd had. Het was bijna onwennig hoe ik me voelde en het maakte me zelfs een beetje emotioneel, zo fijn voelde het. Gedurende de dag voelde ik van binnen een soort leegte, maar dan op een fijne manier haha. Ik voel me veel steviger in m’n lichaam en alles voelt lichter en helderder in m’n hoofd. Als ik fiets sta en zit voelt alles ook echt een soort rechter. M’n buik lijkt ook erg goed er op te reageren. Ik voel daar ook meer ruimte en heb ook veel meer trek in eten!"

Alyssa

"Na wat grappige toevalligheden kwam ik bij Annelies terecht voor de Geestelijke Oprichting. De behandeling begon met een fijne kennismaking waarin zij het een en ander goed uitlegde, gevolgd door de oprichting waarvan de resultaten in de spiegel alsook op de foto's voor zichzelf spreken. De ervaring verschilt voor een ieder; voor mij was het een bijzondere ervaring met veel boodschappen alsook heling (zowel energetisch als fysiek). Annelies is warm, erg kundig en voelt goed aan waar iemand behoefte aan heeft, waarbij ze vervolgens snel schakelt om daarop goed in te kunnen spelen."

Beau Iris

"Een energetische verandering vanuit de hoogste kracht verlichten alles in mijn lichaam en ziel. Het is onzichtbaar en toch zichtbaar in mijzelf en voor anderen. Steeds meer vanuit een liefdevolle bezieling te leven, stromend via mijn hart naar mijn naasten en de wereld. Een goddelijk geschenk, mijn dank is groot Annelies. Amen."

Joyce

"Ik had al enkele positieve ervaringen gehoord en toch heb ik heel lang getwijfeld om de geestelijke oprichting te ondergaan. Achteraf denk ik waarom heb ik getwijfeld. Ik heb het ondergaan en beleefd als een bijzondere ervaring. Ik voelde mij erna energieker en allerlei kleine klachten zijn verdwenen. Ik zou het zeker aanraden."

Jeffrey

Hardlopen zonder te zwikken

"De geestelijke oprichting heeft mijn lichaam recht gezet waardoor ik als ik nu hardloop niet meer zwik met mijn linkerbeen, ik loop kaarsrecht en super krachtig. Ik kijk nu ook anders tegen het leven met veel meer liefde. Annelies is een mooie wijze vrouw."

Anoniem

"Diverse keren door mevrouw Nijman geholpen. Ze luistert goed, is integer en discreet. Ze heeft een diep Godsvertrouwen en doet dit werk vanuit haar geloof. Dat raakt mij telkens weer als ik bij haar kom. Naast de gave die ze heeft, volgt ze opleidingen die haar gave ondersteunen."

Caroline

"Voor mijn dochters en mij heeft Annelies de laatste jaren veel betekend. Waar in de reguliere geneeskunde geen oorzaak was te vinden voor onze klachten, wist Annelies deze wel te achterhalen. En vervolgens met succes te behandelen. Een onverwerkte emotie kan na 25 jaar alsnog voor klachten zorgen. Ik was hier zelf nooit achter gekomen. Annelies heeft me geholpen om dit te verwerken waardoor ik mij weer goed ben gaan voelen. Zij geeft je daarnaast inzicht in jezelf zodat je begrijpt waarom er klachten zijn en wat je hier zelf aan kan doen. Annelies luistert, voelt aan en leeft mee!"

Marieke

Ik kan lichamelijk weer alles doen
"Door een noodlottige gebeurtenis in mijn leven kreeg ik 24 -7 last van mijn rug en kon fysiek niets meer doen. Wat er na de Geestelijke Oprichting gebeurdevervolgensomschrijf ik als 1 groot wonder. Na de heling door Annelies Nijman, waarin ze om de hulp en genezingskracht vroeg aan God, is na 3 pijnlijke jaren mijn rugpijn helemaal verdwenen en niet meer teruggekomen. Ik kan dit alleen omschrijven als een Godswonder en dat de genezingskracht van God door Annelies heen heeft gewerkt. Ik kan en mag Annelies alleen omschrijven als een zeer meelevend, meevoelend altijd klaar staan voor een ander mens, omschrijven. Zij heeft bijzonder veel oog voor menselijk leed en doet daarbij alles om een ander mens te helpen. Ik kan lichamelijk weer alles doen, bukken, zitten zonder pijn. Ik ben zeer dankbaar dat Annelies in mijn leven is en dit Godswonder bij mij heeft kunnen verrichten. Met heel veel dankbaarheid."

Angela

"Het was een zeer wonderlijke ervaring bij Annelies. Ik ben uitgelijnd volgens de geestelijke oprichting en ervaarde dit als een helende en corrigerende ervaring. Wat een energie komt erdoor Annelies. Mijn lichaam ging vol aan, voelde werkelijk hoe alles rechtgezet werd. Voelde in mijn voeten alsof er luchtbellen los plopte. Ik ben echt dankbaar geweest te zijn."

Lotte

Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar, dat ik de wonderlijke, lieve en wijze Annelies heb mogen ontmoeten en van haar de Geestelijke Oprichting heb mogen ontvangen. Ik ging naar haar toe met de volgende klachten: naast vermoeidheid en futloosheid had ik ook last van kaak-, bovenrug- en kniepijn. Niet wetende dat ook m'n ruggengraat, bekkengebied en voeten heling behoefden. Tijdens de behandeling, waarbij zij mij niet aanraakte, voelde ik een deken van energie stromend vanaf mijn kruin naar mijn tenen. ik voelde wat gekraak in m'n knieën en geklop op m'n enkel. En dat allemaal geheel pijnloos. Na de behandeling sprong ik van de tafel en liep wel tienmaal (of meer) heen en weer. Het voelde letterlijk alsof ik in een nieuw lichaam stond. Fantastisch! Inmiddels is het een aantal weken geleden en pluk ik nog steeds de vruchten van de behandeling. Ik voel me sterk, fit en energiek en geniet nog dagelijks van het feit dat het aannemen van een 'goede' houding totaal geen moeite meer kost.

Tobias

"Voordat ik naar de Geestelijke Oprichting ging, had ik regelmatig last van mijn schouders en nek. Na de sessie voelde ik mij heel erg opgelucht en kon ik veel beter ademen. De pijn in mijn schouders en nek was ook weg. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Aanrader!"

Dyantha

"Een aantal maanden geleden was ik bij een vriendin op visite. We spraken over ons leven en wat we zo al hadden doorstaan en doorlopen. Het kwam erop: Hoe kun je jezelf nu helen en alle pijn, verdriet, emoties die er niet meer toedoen loslaten! Ze vertelde me over een geestelijke oprichting en over Annelies. Door haar ervaringen werd ik zo nieuwsgierig, dat ik dacht dit wil ik zelf gaan ervaren. ik had de website bezocht en alles gelezen. Daarop volgde een afspraak en de geestelijke oprichting. Ik kan eenieder vertellen, dat het een heel bijzondere ervaring was, die iedereen verdient. Het was zo immens intens, dat je het zelf moet ervaren. Later heb ik ook nog enkele sessies bij haar gehad. Ik kan alleen maar zeggen, dat het goed geholpen heeft. Annelies is een super lieve integere vriendelijke warme vrouw. Zij is de intentie waar het in het leven om gaat: Liefde. Als we werkelijk allemaal onszelf durven te zijn, bestaat het leven alleen nog maar uit liefde. Omdat liefde oneindig is en het enige wat alles overwint, zou ik u aanraden om het zelf te gaan ervaren. Ik wens iedereen veel liefde toe..."

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie