Ervaringen

Christien

Mijn bezoek aan Annelies is een onvergetelijke ervaring geweest waar eigenlijk nauwelijks woorden voor te vinden zijn. Ik heb de Helingsstroom ervaren als een diepe aanraking van God, die in ons allemaal verscholen zit, maar waar ik geen vloeiende toegang meer toe had. Door een therapietraject was ik me de afgelopen jaren steeds bewuster van de last die op mijn schouders rustte. Ik voelde me altijd voor alles en iedereen verantwoordelijk en liet mijn leven onbewust bepalen door stemmen van buitenaf, van wie ik van alles ‘moest’. Mijn nek en schouders voelden vaak aan als een blok beton dat me naar beneden drukte. Tijdens mijn zoektocht naar bevrijding kwam ik via via in contact met Annelies. De Helingsstroom heb ik letterlijk door me heen voelen gaan als lichte golven, oneindig teder en zacht. Ik was en ben er diep door geraakt. Na afloop wilde ik maar niet geloven dat ik niet op een of ander waterbed gelegen had! 

Mijn aannames over het leven zijn compleet door de war geschopt nu ik niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk ben opgericht. Ik sta letterlijk anders op mijn voeten, mijn bekken staat weer in de goede stand, mijn borst vooruit, open en licht. Ademruimte! Ik voel de energie nu door mijn lijf stromen - Gods liefde door mijn bloed. Mijn geest is vervuld met een lichtheid en vertrouwen die, zo heb ik gemerkt, ook blijft als de omstandigheden moeilijk zijn. 

Kortom: de Helingsstroom heeft mij meer gebracht dan ik ooit had durven dromen. Zowel lichamelijk als geestelijk voel ik me herboren. Natuurlijk blijft het leven z’n uitdagingen met zich meebrengen en word ik nog weleens overvallen door angst en onzekerheid, en toch weet ik, voel ik nu diep van binnen: er is écht iets veel groters dat ons ontstijgt en dat ons draagt en vasthoudt. Het maakt me stil en verwonderd. Ik lag vaak met verkrampte handen te slapen. Nu oefen ik - elke dag, met vallen en opstaan - om met open handen verder te gaan. De flow die ik door me heen heb voelen gaan: in die flow mag ik leven. Weg van de controle, open en onbevangen. Ik gun het iedereen!

Arja

Ik heb mijn ontmoetingen met Annelies als zeer bijzonder ervaren. Toen Annelies mij de helingsstroom gaf, voelde ik vooral in mijn hoofd sensaties. Mijn (gesloten) ogen bewogen zo snel en onrustig alsof ik me in een REM-slaap bevond. Toen dat na een poosje tot rust kwam, kwam er een vredig gevoel over me en kreeg ik de gedachte: “nu ben ik eindelijk geland”. Er is best veel besproken en achteraf merkte ik dat het zo’n overweldigende ervaring was dat ik de helft van het gesprek en de adviezen niet heb kunnen opslaan.

De periode daarna voelde ik me geweldig. Ik had geen pijn meer in mijn rug, knieën en voeten. Ik bruiste van de energie en de ideeën, dus ben ik heel veel gaan doen aan kluswerk in huis.

Teveel gedaan en te weinig pauzes /rust genomen. Allerlei pijnen en ongemakken kwamen terug en verdwenen ook niet meer.

Ik heb na een paar weken via de mail contact opgenomen en mijn verhaal gedaan. Ik heb toen alvast een mooi ritueel ontvangen om te doen.

Kort daarop had mijn zus een afspraak en heeft Annelies ruimte gemaakt om ook met mij e.e.a. te bespreken en heeft ze mij een energetische behandeling aan mijn hoofd gegeven. Ook toen voelde ik eerst veel activiteit in mijn hersenen, alsof er vonkjes knetterden van botsende energie en kort daarna weer dat vredige, rustige gevoel. En dát is zo’n heerlijk en wonderlijk gevoel.

Ik vind Annelies een heel prettige, liefdevolle, warme vrouw. Ze straalt rust en vertrouwen uit en stemt af op wat jij nodig hebt. Ze weet precies te benoemen en te bevragen wat op jou van toepassing is.

Het is voor mij belangrijk (en een uitdaging) om een goede balans tussen rust en actie te houden en om mild en liefdevol te zijn voor mezelf.

Ik ben dankbaar dat ik Annelies via, via “toevallig” (dat wat je toe valt) heb gevonden.

Ed

Zo’n twee jaar geleden ben ik bij Annelies geweest voor de Helingsstroom. Het was een bijzondere ervaring. Ik had al meer dan 30 jaar last van regelmatige migraine, zeker zo’n 1x ,per maand vielen er wel 1 of 2 dagen uit dat ik niets kon. Alleen op bed liggen in het donker was uit te houden. Op die dagen kon ik dan ook geen les geven. Heel vervelend,  maar als je het al zo lang hebt, dan zou je bijna aan die migraine aanvallen gewend raken. Ik ging er vanuit dat er niets tegen te doen was.

Via via heb ik over Annelies gehoord en over haar gave. Ik heb toen toch maar een afspraak gemaakt.

Bij Annelies kreeg ik de behandeling en wat ik direct merkte, was dat de spanning in mijn voeten en benen helemaal verdween. Verder stond ik ook helemaal recht, wat ook een bijzondere waarneming was. Dat het ook iets voor de migraine zou doen, daar hoopte ik op.

Ik ging daar weg met het idee: ‘maar zien wanneer de eerste aanval zou komen en hoe heftig het zou zijn. Al bracht het maar verlichting, dan zou ik al tevreden zijn’.

Ik ben nu twee jaar verder en ik heb geen migraine zelfs geen hoofdpijn meer gehad. Ik sta werkelijk versteld. Had ik maar jaren eerder hiervan gehoord. Ik ben zo blij, dat ik van die migraine verlost ben.

Jan

Bij Annelies heb ik de Helingsstroom ontvangen. Ik ben 85 jaar en kan moeilijk de trap op, daarom had Annelies een behandeltafel beneden gezet. Het was een hele bijzondere middag en ervaring. Toen ik een dag later thuis op bed lag, kwam er een groot licht op me af en in dat licht zag ik het gezicht van Annelies en ze glimlachte. Ik zei: "Annelies!" en het licht verdween lieverlee. Het was zo ontroerend mooi. Dit moet iedereen weten, die sceptisch is, want er zullen een hoop mensen komen, die sceptisch zijn. Vertel ze maar, dat ik gemerkt heb, dat er meer is tussen hemel en aarde. Het geeft rust en vertrouwen.

Marieke

"Het blijft een groot wonder dat ik na 24-7 altijd rugpijn te hebben gehad waarbij ik niet meer kon bukken, nu al drie jaar lang geen pijn meer heb. Zitten, liggen, staan, het maakte niet uit, er was altijd pijn. In de Jumbo is het nog 1 keer misgegaan door verkeerd bukken maar Annelies heeft mij toen nog op afstand behandeld en het is nooit meer terug  gekomen. Ik ben het eigenlijk steeds meer vergeten hoe ik toen steeds moest nadenken dat ik niet verkeerd bewoog. Annelies is een zeer empathisch, warm, oprecht, zuiver mens die ieder helpt en klaar staat voor iedereen. Zij is zelfs vanuit Goeree Overflakkee naar mij toe gereisd in Groningen. Ik heb hier nog steeds geen woorden voor en ben haar enorm dankbaar welk wonder zij met de kracht van Jezus Christus heeft verricht, maar ook het naar mij toe reizen om mij te genezen. Het heeft mij geheeld."

Noa

"Met mijn dochter Noa van 13 jaar oud ben ik bij jou geweest. Wij hebben het bezoek als heel warm en prettig ervaren en het ontvangen van de Helingsstroom was heel bijzonder. De duidelijk voelbare lichamelijke reactie bij mij bij het ontvangen van de Helingstroom; de onrustige beweging van mijn ogen en na een poosje het gevoel van "eindelijk ben ik geland". Het was een gevoel van ruimte en ontspanning. Bij Noa vond ik het heel bijzonder om een golfbeweging door haar lichaam te zien. Het verwondert mij dat zij dit zelf niet heeft gevoeld, terwijl zij zich meestal erg goed bewust is van haar lichaam en gevoelens. Ik zie de zichtbare verandering in de schouders en hierdoor is haar hele houding zo mooi. Zo fier rechtop...iets wat ik vaak tegen haar zei, maar waarvan jij aangaf dat ze dat echt niet kon, en nu wel. Haar lijf voelt ook prettiger. Ze is blij dat ze is meegegaan."

Maryam

"Mijn bezoek aan Annelies heeft even laten wachten. En wat ben ik dankbaar, dat ik de stap heb gezet. Dit was één van de meest bijzondere ervaringen uit mijn leven, dit gaat het verstand te boven. Ik kan het moeilijk in woorden uitdrukken, maar ik weet wat ik heb gevoeld bij Annelies. De reden dat ik ben gegaan, was vanwege mijn botbreuken na een ongeluk. Ongelooflijk bijzonder hoe ik erna mijn arm weer veel meer kon bewegen. Wat een geschenk. Mijn dank is groot 🙏."

Patrick

"Via een cursus die ik gevolgd heb, kwam ik achter het bestaan van Ways of Healing. Het verhaal wat ik over Annelies hoorde, intrigeerde me en ik besloot dan ook direct een afspraak te maken. Ik heb Annelies ervaren als een lieve zachte vrouw waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Ze luistert aandachtig en heeft een fijne ruimte voor haar behandeling. Niet wetende wat ik precies kon verwachten, heb ik zelf de behandeling als iets magisch ervaren. Mijn houding was direct zo significant verbeterd! Een paar maanden later is deze nog steeds goed en alle pijnklachten zijn weg. Tevens heb ik mijn moeder de behandeling cadeau gegeven, die het ook een erg bijzondere ervaring vond. Annelies heeft een bijzondere, waardevolle gave!"

Petra

"Een bijzondere ervaring. Al maanden had ik last van mijn rug, ik ben overal geweest, heb alles geprobeerd. ik wist dat mijn rechterschouder veel lager stond dan mijn linkerschouder. ook had ik het gevoel, dat ik meer op mijn linkerbeen stond en dat mijn rechterbeen wat zweefde voor mijn gevoel.
Ik werd door iemand getipt om naar Annelies te gaan. Ik wilde al heel snel een afspraak maken en dat lukte gelukkig. Toen ik eenmaal binnen was, voelde het goed. Het was een hele warme ontvangst met een kopje thee. Boven werd ik opgemeten en er was echt veel verschil en na de sessie wederom opgemeten en het was ongelooflijk wat er gebeurd was. Ik heb mezelf in de spiegel bewonderd en bleef kijken met tranen in m'n ogen. Ik stond weer stevig op de grond. Lieve Annelies wat een mooie ervaring was dit. Ik zal je nooit vergeten. Liefs Petra."

Carlijn

"De Geestelijke Oprichting/Helingsstroom sessie bij Annelies was in één woord WONDERLIJK. Nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk van mijn rugpijn af kon komen. De liefdevolle ontvangst en begeleiding van Annelies maakt dat ik me direct welkom voelde.

Hierna ben ik nog een keer terug geweest
voor een nabehandeling omdat ik nog pijn had. Er werd gekeken wat de blokkade daarvan was. Na
de nabehandeling had ik geen rugklachten meer. En ook zo mooi, dat Annelies me er weer aan 
herinnerd heeft wat mijn basis is en daardoor gebeuren er ook op andere vlakken wonderlijke dingen.!
Ik ben dankbaar."

Gretha

"Ik heb geen pijn meer, kan weer gewoon recht staan en de voet gaat ook goed.

Met mijn dochter gaat het ook heel goed en mijn zus heeft geen hoofdpijn meer nadat zij bij je is geweest. Ik ben zo blij dat we bij je zijn geweest."

Michèle

"Nadat ik van een vriendin een enthousiast en positief verhaal hoorde over de Geestelijke
Oprichting voelde ik direct “dat wil ik ook”.
Ik kon snel terecht en ik voelde me tijdens het
eerste gesprek echt begrepen door Annelies.
Ze wist precies de vinger op de zere plek te
leggen. Bij het opmeten van mijn lichaam bleek ik scheefstand aan mijn schouders en bekken
te hebben, meerdere afwijkingen in mijn wervelkolom en een beenlengteverschil. 
Tijdens de Geestelijke Oprichting voelde ik een enorme energie onder mijn voeten. Daarnaast voelde ik heel subtiel iets met mijn rug gebeuren. Ik vond het een bijzondere ervaring en merkte vooral mentaal dat het iets met me deed. De zwaarte was weg en ik hoorde in mijn hoofd de mantra “moeiteloos leven”.

Na de Oprichting stonden mijn schouders weer naar achteren en was alle scheefstand verdwenen. In de week erna had ik echt spierpijn, alsof ik flink had gesport. Heel fijn was het te merken dat ik weer met beide voeten op de grond stond zowel letterlijk als figuurlijk. In de weken erna voelde ik een toename aan innerlijke rust en levensvreugde.

Ik ben Annelies daar ontzettend dankbaar voor! Aangezien ik nog wat meer mag groeien in zelfvertrouwen en zelfbewustzijn heb ik inmiddels afgelopen week een vervolgafspraak voor een massage gehad. Dit was weer een fijne ervaring en de volgende afspraak staat dan ook alweer gepland."

Loek en Sietske

"Het is al weer vier en een halve maand geleden dat mijn man en ik Annelies geconsulteerd hebben te weten 14 september 2022.

Laat ik met mijn man Loek beginnen. Op 15 september moest Loek in het ziekenhuis zijn voor een dubbel consult chirurg en geriater. Het is namelijk zo dat hij de hele zomer ziekenhuis in en uit was gegaan i.v.m. longontsteking, lever- en alvleesklierontstekingen. Na onderzoek en bloeduitslagen werd hem de 15e medegedeeld, dat hij terminaal was. De artsen wilden hem weer opnemen, maar mijn man wilde liever naar huis om te sterven. Wel kregen we nog een kuur antibioticum mee om het proces wat milder te laten verlopen. Alvleesklierontsteking is heel erg pijnlijk. U begrijpt dat het een schok voor ons was. Volgens de artsen mocht hij alles eten.

Thuis gekomen hebben we hem zo liefdevol mogelijk verzorgd en nagedacht van welke voeding hij het minste last zou krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Ingesteld op een patiënt die steeds zieker zou worden, bleek het tegenovergestelde waar te zijn. De huisarts, die regelmatig langs kwam, was ook zeer verbaasd. Nu na vier en een halve maand is Loek eigenlijk weer terug op het niveau van voordat hij al die infecties kreeg. Wel is zijn oriëntatie achteruit gegaan, hij is namelijk blind. Wij zijn er van overtuigd, dat het consult bij Annelies zeker meegewerkt heeft aan zijn herstel.

Nu over mijzelf. Ik ben Sietske en had al heel lang, jarenlang last van mijn rechter heup en vandaar uit pijn in mijn lies en knie. Op 3 januari 2022 heb ik een kunstheup gekregen, maar ik bleef last houden van mijn wond en lies. Een tegenvaller want ik had gehoopt van die vervelende pijn af te zijn.

"Tijdens mijn consult bij Annelies voelde ik, toen ik op de bank lag, iets rond mijn rechter heup en been. Net of er iets aan het verschuiven was. Het was geen fijn gevoel. Maar het resultaat was boven verwachting. Ik wilde het bijna niet geloven. Ik voelde mijn wond niet meer zeuren en ook de pijn in mijn lies is langzaam maar zeker minder geworden. Af en toe nog een beetje pijn als ik wat teveel heb gedaan. Dus je begrijpt dat wij heel tevreden zijn met de resultaten.

Hopelijk kun je nog lang doorgaan met dit fantastische werk."

Bianca

"Ik ben 47 jaar oud en heb vanaf mijn 25ste rugpijn: in het begin zeurend na een drukke dag tot in de laatste jaren zeer pijnlijk. Uitstralende pijn in het been, zeurend 'dood' gevoel in mijn bil. Ik kon alleen nog maar op de zij liggen. Ook ontwikkelde ik hielspoor, waardoor ik niet meer kon hardlopen. Vele behandelingen gehad van de chiropractor, wat zeker hielp, maar dat was tijdelijk en ging nooit geheel weg. Ik probeerde maar te accepteren dat mijn rug mijn zwakke plek was. Het ouder wordend lijf. Het ging een tijdlang met fysiotherapie en pijnstillers best....
Via een vriendin kwam ik bij Annelies terecht.
Annelies stelde vlot vast dat mijn bekken scheef stond. 
Na de behandeling, die prettig en soepel verliep, merkte ik meteen verschil. De stijfheid in mijn voet was geheel weg. Ik moest even mijn balans  hervinden bij het lopen.
Ik voel me nu stabieler en soepeler. En geen rugklachten meer, echt geheel weg. Ik ben zo blij en dankbaar.
Ik heb het vertrouwen in mijn lijf weer terug.
"

Monique

"Ik ben bij Annelies gekomen via Leonard.
Door een val heb ik een rugblessure en een gevoelloos linkeronderbeen en voet opgelopen. En hele pijnlijke benen waardoor ik veel dingen niet meer kon doen. “Hier moest ik maar mee leren leven” zei de neuroloog, want hij kon er niets aandoen omdat het te hoog zit. In de zomervakantie sprak ik Leonard en hij was bij Annelies geweest en kon alles weer. Ik dacht “Ja, ja tuurlijk”, maar ik zag het met eigen ogen. Hij vertelde ons, dat hij alles weer kon en zo sterk was als een beer. Mijn overige familieleden zeiden
“Ga daar dan ook heen, je kunt het toch proberen”. Na een kleine week van twijfel heb ik Annelies opgebeld voor een afspraak. Tijdens het bellen had ik een rood gloeiend oor en de telefoon was helemaal warm geworden.

29 juli 2022 ben ik bij haar geweest. Wat een lieve vrouw.
Na een fijn gesprek heeft ze mij behandeld en bleek ik een beenlengteverschil van 3,5 cm te hebben.
Na de behandeling voelde ik me meteen anders en kon bij haar gewoon de trap aflopen. Zo bijzonder en mooi om dit mee te mogen maken. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben nu weer in balans. Het leven is weer stukken leuker en alles gaat me zoveel makkelijker af."

Marianne en Cees

"Wij zijn samen naar Annelies gegaan. In eerste instantie voor mij. Al mijn spieren en gewrichten deden pijn.
Ik was moe en lusteloos. Sliep slecht en had last van opvliegers door de overgang. Na een gezellig inleidend gesprek onder het genot van een kopje thee, zijn we naarboven gegaan. Na controle van de stand van mijn lichaam bleek dat mijn schouders scheef stonden, mijn bekken gekanteld en liggend een beenlengteverschil van 3,3 cm. Ik moest gaan liggen op de tafel met mijn ogen dicht en toen begon de geestelijke oprichting. Ik wist zeker dat ik niet anders was gaan liggen, maar daarna was mijn beenlengteverschil direct opgeheven. Toen ik weer voor de spiegel ging staan, stonden mijn schouders recht en stond ik vanzelf met de borst vooruit.

Direct voelde ik me een ander mens, kan wel zeggen herboren. Lopen gaat weer veel gemakkelijker, mijn lijf doet geen pijn meer en de opvliegers zijn zo goed als verdwenen. Wat ik nog niet tegen Annelies had gezegd, is dat ik soms last heb van piepende longen en lichte benauwdheid. De tweede nacht na de oprichting heb ik de longen uit mijn lijf
gehoest en had daarna het gevoel dat mijn longen schoon waren.

Cees was in eerste instantie nog wat terughoudend en wilde het nog even aankijken. Toen hij zag wat het met mij had gedaan, wilde hij toch wel een afspraak maken, omdat hij een nekhernia heeft en lichte rugklachten.
Na enige twijfel is ook hij gelijk naar boven gegaan voor de behandeling. Ook zijn schouders en bekken stonden scheef en een beenlengteverschil van 2cm. Ook hij stond na de geestelijke oprichting rechtop. De tinteling in zijn arm door de nekhernia is echt stukken minder en ook hij voelt zich een ander mens. Wij vinden het een hele mooie, maar vooral bijzondere ervaring. We raken er niet over uitgepraat wat het met ons heeft gedaan. Om dit te ervaren, moet je echt zelf een afspraak maken met Annelies"

Astrid

"Via een vriendin ben ik bij Annelies terecht gekomen. Al heel veel jaren heb ik rugklachten. Stenose (aan geopereerd) en verleden jaar een acute hernia waarvan ik restklachten heb overgehouden. Slijtage in de onderrug en andere wervels, dus al met al vele jaren van pijn. Door de behandeling, die ik bij Annelies heb ondergaan, heb ik geen pijn in mijn rug meer en sta ik volledig recht. Ik heb veel meer energie. Door alle pijnklachten was ik zeer vermoeid. Ik had een scheefstand van schouders en benen en bekken.
Ook deze is verholpen. Ik kan mijn ding doen zonder klachten. En daar ben ik heel gelukkig mee. Ik denk er zelfs aan om weer te gaan werken. Dit alles komt door de behandeling. Annelies 'bedankt'
"

Ria

"Ik ben een gezonde, sportieve vrouw van 74 jaar en ik leefde nagenoeg zonder klachten. Opeens bleek ik longkanker te hebben en afgelopen februari is er een groot tumor verwijderd en 2/3 van een long. Na de operatie was ik ontzettend moe en ik had zeer veel last van “zenuw” pijn waardoor mijn energie ook minimaal was.

3 Maanden na mijn operatie ben ik bij Annelies terecht gekomen en na 1 bezoek merkte ik na een dag of 5 dat mijn pijn voor 80 à 90 % is afgenomen en mijn energie weer met de dag toeneemt. Een groot deel van mijn leven speel ik zeer fanatiek tennis. Drie maanden na mijn operatie stond ik weer heel voorzichtig en heel kort op de tennisbaan, maar na mijn healing bij Annelies sta ik nu weer volop op de baan om te trainen voor het Nederlands senioren tenniskampioenschap de leeftijd 70 t/ m 75 jaar, waar ik in augustus weer aan mee wil gaan doen.

Ik ben vol vertrouwen in de krachten van Annelies en een bezoek aan haar heeft mij enorm geholpen om na een zware tijd, weer nagenoeg zonder pijn het leven te vieren. Voor mij is het bewijs geleverd dat niet alles te bevatten is en dat het ook niet nodig is om alles te begrijpen, maar ik ben dankbaar voor de ervaring."

Sven

"Mijn naam is Sven en ik ben 15 jaar. In januari 2021 is bij mij scoliose vastgesteld. Hiervoor heb ik dezelfde maand nog een brace gekregen die ik 23 uur per dag aan moest. Mijn ouders vertelden dit aan familie, o.a. Hans (zie andere recensie), die vertelden over Annelies. Toen mijn ouders me hierover vertelden en haar website lieten zien twijfelde ik of het wel echt waar was.

Omdat mijn ouders mijn gezondheid erg belangrijk vinden, en ik zelf ook, is er een afspraak met Annelies gemaakt ondanks de twijfel. Gelukkig konden we al na 2 dagen langskomen.

Eenmaal bij Annelies aangekomen stelde ze ons (mijn ouders waren mee) eerst op ons gemak door ons iets te drinken aan te bieden en wat met ons te praten. Deze aardige vrouw was heel erg zeker van haar zaak dat zij mij kon helpen, dus gingen we naar de behandelruimte. Daar werd ik opgemeten en bleken mijn bekken en mijn schouders niet recht te zijn. Hierdoor was er een behoorlijk verschil in beenlengte. Uiteindelijk mocht ik op de behandeltafel gaan liggen en moest ik mijn ogen sluiten. Het werd ineens heel warm in de ruimte en na een paar minuten mocht ik mijn ogen weer opendoen. Vervolgens werd mijn beenlengte weer gemeten en bleek dat het verschil weg was, dus mijn benen waren weer gelijk! Toen moest ik een klein kwartiertje blijven liggen met fijne rustgevende muziek. Na dat kwartier mocht ik opstaan en voelde het lopen en mijn lichaam anders. Voor een grote spiegel werden mijn schouders en bekken weer gemeten en … alles stond recht. Hier was ik zo blij mee! Sindsdien hoef ik van mijn ouders de brace niet meer te dragen, omdat die mijn schouders raar scheefduwde en dus verkeerd zat. Inmiddels ben ik voor controle bij mijn behandelend arts geweest en die heeft via een röntgenfoto laten zien dat de draaiing uit mijn rug is en de S-bocht (de scoliose) in een beter evenwicht is gekomen. Doordat de S-bocht eerst niet even groot aan beide zijden was zat ik volgens mij arts tegen een operatie aan. Nu heeft hij het gehad over afbouwen van de behandeling doordat alles er al een stuk beter uit ziet. Zoals je zult begrijpen voel ik mij zonder brace veel prettiger en kan ik me weer beter bewegen. Het klinkt als een sprookje, maar ik raad iedereen aan een behandeling bij Annelies te laten doen, want zoals ik en mijn ouders het beleefd hebben is dit een super-vrouw. Ik wens iedereen met rugklachten een verbetering toe zoals ik heb gehad! Ik hoop dat velen van jullie iets aan mijn verhaal hebben om ook deze stap te zetten."

Gree

"Lieve Annelies,
Mijn naam is Marga en ik stuur dit bericht namens mijn moeder Gree,  de vrouw van 91 jaar die u een aantal weken geleden hebt geholpen. We staan iedere dag weer versteld van het resultaat. Direct na de behandeling had mijn moeder al een geweldig gevoel; alsof ze 20 kilo lichter is geworden.  
Het gevoel in haar vingertoppen was bij u op de behandeltafel terug. Mijn moeder kampt ook al jaren met een vervelende pijnplek in haar rug, ook die is sinds uw behandeling weg.
Maar misschien nog wel het allermooiste ze kan weer lopen zonder rollator en heeft geen last meer van hartritme stoornissen. We staan echt versteld. Ze zit zoveel lekkerder in der vel dat van de week voor het eerst sinds jaren haar bloeddruk gedaald was. De liefdevolle behandeling waarbij ze het gevoel had even "weg" te zijn geweest heeft zoveel voor haar gezondheid betekend dat we u nogmaals heel hartelijk willen bedanken
."

Koen

"Wauw wat een bijzondere ervaring was dit. Ik kwam binnen met aardig wat scheefstand en beenlengte verschil. Na een paar minuten op de tafel, zonder aangeraakt te worden, stond ik kaarsrecht en voelde ik me zo licht als een veertje. De dagen erna voelde ik me een stuk energieker als voor de behandeling. Ik moest zelfs de binnenspiegel van mijn auto opnieuw afstellen toen ik wegreed, zo veel rechter op zat ik ineens. En wat een fantastisch mens is Annelies, hele lieve en zeer kundige vrouw. Ik kan dit echt iedereen aanraden."

Kathelijne

"Op 6 mei 2022 kwam ik samen met mijn man, zoon (8) en dochter (4) bij Annelies. Een paar weken eerder had ik zelf ervaren wat de geestelijke oprichting met mij had gedaan! Ik had veel lichamelijke klachten; pijnlijke spieren en gewrichten. Ook had ik een bolling in mijn boven rug en al een jaar lang twee ontstoken achillespezen, waar ik niet vanaf kwam! Het effect, wat ik direct merkte, is dat ik meer licht en ruimte had; beter en dieper kon ademhalen. De dagen erna merkte ik op dat mijn achillespezen niet meer ontstoken waren! Ik voel meer rust en zelfliefde! Ik wilde graag mijn kinderen en mijn man ook deze bijzondere ervaring geven. Mijn zoon is 8 jaar en had veel last van angsten en kon nooit alleen in slaap vallen! De angstgevoelens waren direct weg. En een paar dagen geleden zij hij: “mama, na het verhaaltje mag je gewoon naar beneden gaan”. Iets wat na eindeloze pogingen nog niet eerder gelukt was! Ook kan hij beter zijn emoties reguleren, blijft minder lang hangen! Annelies is ontzettend liefdevol, zacht, open en fijn om mee in gesprek te gaan. De kinderen voelen zich direct op hun gemak! Dit gun ik iedereen! Ik ben zo dankbaar dat Annelies op ons pad terecht kwam!"

Jarith

"Vrijdag 18 februari 2022 ben ik bij Annelies langsgegaan voor een geestelijke oprichting. Heel de week was ik zenuwachtig. Ik vroeg me af of mijn leven na de behandeling echt anders zou worden. Zou ik straks geen pijn meer hebben. Zou ik weer een normaal leven kunnen gaan leiden? Het antwoord is: JA

Een aantal jaar geleden heb ik een ongeval gehad waarbij zenuwen, spiercellen en bloedvaten in mijn rechterarm zijn beschadigd. Ik kon de eerste 2 jaar helemaal niks meer met mijn arm, niet eens een glas optillen. Door de zeurende zenuwpijn kon ik slecht slapen en kleding en kou kon ik niet verdragen.
Ik heb heel veel onderzoeken gedaan in ziekenhuizen bij diverse artsen en ben ook bij verschillende therapeuten geweest, maar niks hielp. In de loop der jaren ging alles wel wat beter, maar nog steeds ging al mijn energie op aan de pijn en had ik weinig kracht in mijn arm.

Je start met een kennismakingsgesprek waarbij Annelies zo veel rust uitstraalt dat je je direct op je gemak voelt.

Tijdens de behandeling heeft Annelies mijn rug(wervels) opgemeten; daaruit bleek een beenlengte verschil zittend rechterbeen 1 cm verschil en liggend linker been 2 cm verschil. Schouderbladen 2,5 cm verschil.

Tijdens de behandeling voelde ik een warme gloed aan de buitenkant van mijn lichaam met lichte prikkels; dit vloeide door mijn hele lichaam heen. Ik voelde alles in mijn lichaam bewegen alsof ik door elkaar werd geschud zo raar, maar fijn gevoel.
Ik opende mijn ogen; ik kon niet geloven wat er was gebeurt. Voelde me zo leeg en helder; helemaal geen pijn meer. Mijn hele lichaam staat nu recht; zelfs mijn kaken sluiten helemaal goed op elkaar aan. Het is zo'n fijn gevoel; ik kan het gewoon niet omschrijven; je moet er voor open staan en het zelf ervaren.

Na de behandeling had ik de eerste dagen enorme spierpijn. Ik heb zelfs nieuwe schoenen moeten kopen, omdat mijn voeten een cm langer zijn geworden. Ik heb helemaal geen pijn meer, na een paar weken ben ik nu ook weer begonnen met sporten. Ik kan het nog steeds niet geloven; het is een super mooie ervaring"

Ria

"Mijn man en ik zijn op deze dag naar Annelies geweest. Nu ik dit schrijf is het februari 2022, dus ruim 2 maanden geleden. Hierbij onze ervaring voor en na de behandeling. Al vele jaren heb ik fibromyalgie, maar twee en een half jaar geleden heb ik zoveel pijn in mijn rug gekregen dat ik bijna niet meer kon lopen zonder rollator, rolstoel-,traplift en trippelstoel. Veel medicijnen, morfine pleisters, tramadol oxicodon codeine en tens pleisters. Ook 3x per jaar bij de pijnpoli voor een ruggenprik. Bij deze laatste prik op 18 oktober 2021 kon de dokter er niet meer doorheen met de naald en is de pijn verergerd. Maar de oplossing was nabij toen de buurvrouw langs kwam, dat er in Oud-Beijerland een mevrouw was die mij misschien kon helpen. Zo kwamen wij bij Annelies. Na een hartelijke ontvangst met koffie of thee werd in een ontspannen sfeer de behandeling besproken. Na het opmeten van schouders, heupen en rug, bleek veel niet goed te staan, de beenlengte was 3 en een halve cm verschil. Maar Annelies straalde zoveel vertrouwen uit dat ik geloofde en zag dat ze de gave had gekregen om mensen te helpen. En dat ze de kracht van God gekregen heeft om dit mooie werk te doen en tijdens het gebed voelde het als een zacht windje dat alles recht gezet werd. Toen de behandeling klaar was, mocht ik van de tafel afkomen en kon ik lopen en buigen zonder pijn. Voor ons was een groot wonder geschied. Bedankt Annelies dat jij deze gave van God mag overbrengen op vele mensen. En nu na ruim 2 maanden is alles nog goed. Wel pas ik me aan mijn leeftijd aan ,want als je 78 bent, kun je niet leven als of je 40 bent. Maar nu zonder tabletten en pillen en zonder rolstoel en zonder rollator. .Psalm 117"

Nicole

"Een paar dagen heb ik nodig gehad om even te laten bezinken wat er gebeurd is. Al een paar jaar voel ik me moe en "zwaar" en wat ik ook probeerde, ik vond na de zwangerschappen mijn eigen ik niet meer terug. Duizendmaal dank voor wat je gedaan hebt, ik voel me weer "wakker" uit een te lange roes! Los van de pijn in mijn rug ben ik vooral heel blij dat je me mijn levensenergie weer terug hebt gegeven. Je kan iets heel bijzonders en bedankt dat ik daar getuige van hebt mogen zijn. Ik stoorde mij al heel lang aan mijn afhangende schouders. De dag erna leek het net of deze steeds naar achter werd getrokken. Echt heel bijzonder. Mijn kindjes hebben weer een vrolijkere mama."

Sandra

"Wat ben ik dankbaar dat ik mijn ervaring over mijn geestelijke oprichting met jullie mag delen. Op 38 jarige leeftijd heb ik de diagnose reumatoïde artritis gekregen. Al snel volgde de diagnose artrose, hypermobiliteit en fybromyalgie. Heel veel heftige medicatie met alle gevolgen van dien. 100% afkeuring volgde nadat ik al jaren tegen de klippen op had gevochten. Nu 12 jaar later kwam Annelies op mijn pad via Leonard wiens ervaring ook hier te lezen is. En wat ben ik onwijs dankbaar! Wat een prachtige ervaring met geweldig resultaat, en het kan alleen maar nog mooier worden. Aantal puntjes zal ik met jullie delen. Toen ik van de behandeltafel kwam stond ik echt weer op de grond en niet meer op mijn tenen. Dagelijkse dingen zoals lopen, zitten, staan, opstaan, traplopen, fietsen douchen en toilet bezoek bv. gaan me zoveel makkelijker af. Er bleek heel veel boosheid in me te zitten en dat kwam er al direct uit. Ook de nacht na dien vloeide de tranen rijkelijk. Mijn constante behoefte aan zoet is verdwenen waardoor ik ook eetrust ervaar en wat kilootjes kwijt ben. Mijn hoofd is weer “leeg” waardoor ik weer aanwezig ben bij gesprekken en niet alles langs me heen gaat. En dan de energie! Buitenkantje zag je niets aan me, want daar zorgde ik wel voor. Maar van binnen.... Daar was het totaal anders. Maar daar is nu een totale omslag in gekomen. Wat een kadootje is dit zeg, ik gun dit echt iedereen! Alles staat weer recht. En dat zal zo blijven. Dank je wel voor deze prachtige ervaring. Ik ga ervan genieten."

Leonard

"Oktober 2018 werd bij mij een genetische leverziekte ontdekt. Een lange tijd van moeite en zorgen volgde. 25-07-2020 was mijn eerste levertransplantatie. Vanwege de vele complicaties zou er een 2e nieuwe lever nodig zijn. Die kwam net op tijd 6-10-2020. 30 nov. 2020 mocht ik naar huis, en kon ik gaan herstellen. Maar toen kreeg ik spierreuma in een heftige vorm. Ik kon bijna niets meer zelfstandig en het leven had voor mij weinig waarde meer. Op aanraden van iemand uit de familie kwam ik in contact met Annelies. Omdat zij werkt vanuit haar geloof, had ik vertrouwen in haar. Na onderzoek bleek dat alles wat scheef kon staan, ook scheef stond. Na gebed /doorgeven van de kracht, bleek mijn beenlengte verschil al goed en alles stond weer recht en de pijn al veel minder. Wat een geweldige ervaring was dat. De doorgegeven kracht werkt door en na enkele dagen kon ik weer alles zelf. Wat een wonder! Ik heb mijn leven weer opgepakt. Pijnstillers neem ik niet meer. Fysiotherapie is nu krachttraining geworden. Mijn hartritmestoornissen zijn weg. Ik heb geen enkele hulp meer nodig na deze grote zegen . Annelies, dank je wel dat je de kracht aan mij hebt mogen doorgeven. Ik hoop dat je nog veel mensen tot zegen mag zijn."

Rick

"Op aanraden van een vriend heb ik besloten om een Geestelijke Oprichting te ervaren. Stond er heel sceptisch in, omdat het niet verklaarbaar is wat er gebeurt. 'Maar baat het niet dan schaad het niet was mijn insteek". Na een leuk, open kennismakingsgesprek met Annelies te hebben gehad, begint de Geestelijke Oprichting. In het begin voelde ik niet veel, maar na een paar minuten voelde ik een bepaalde stroming in mijn onderrug en tussen mijn schouders. Annelies voelde aan dat ik hierdoor een soort twijfel kreeg en nam deze twijfel weg door haar handen boven mijn hoofd te houden. Kreeg hier een warm en heel rustgevend gevoel van. Na de Oprichting stond heel mijn lichaam recht. De eerste paar stappen lopen voelde echt raar aan en de dagen erna flinke spierpijn in mijn onderrug en tussen mijn schouders gehad. Heb nu met werk helemaal geen last meer van mijn knieën en rug gehad. Ik kan dit iedereen aanraden, het klink als hocus pocus omdat het niet te verklaren is. Het is een hele mooie ervaring en je moet het zelf ervaren om het te kunnen begrijpen."

Joke

"Na lang te hebben geaarzeld om de stap naar Annelies te maken, ben ik zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Ik kon bijna niet meer lopen, zitten en staan. Na zoveel dingen geprobeerd te hebben, was het resultaat nul. Na zoveel pogingen was ik uitbehandeld. Toen heb ik de sprong gewaagd en dacht ik kan niks meer verliezen. En zie het resultaat: ik ben een nieuw mens geworden, die weer van alles kan. Had ik dit maar eerder gedaan. Door tussenkomst van Annelies heeft God een wonder bij mij verricht. Ik ben zo blij en vooral dankbaar."

Jasmijn

"De Geestelijke Oprichting heeft bij mij veel in gang gezet. De gesprekken die met Annelies volgden en daarbij haar zuivere energie, hebben mij weer teruggebracht in mijn eigen kracht. Ik voel dat ik het oude steeds meer achter mij kan laten en weer terugkom bij mijn eigen authentieke ' zijn'. Niet eerder heb ik mij zo vrij en krachtig gevoeld als nu."

Boyd

"Via een warme aanbeveling kwam ik bij Annelies terecht, en het heeft mijn leven veranderd. Door haar warme persoonlijkheid en de kracht die zij via haar kan doorgeven, is ze letterlijk in staat om in een sessie zonder aanraking scheefstand in het lichaam recht te zetten. Het is een wonder wat gebeurt, en je voelt het gebeuren. Doordat nu recht staat wat scheef was, maar zeker ook door het aan den lijve ervaren van een wonder, heb ik meer rust en vertrouwen van binnenuit. Ik was geen geloofsaanhanger, maar ben mede door de ervaring bij Annelies ervan overtuigd dat er meer is. Krachtig en vol zekerheid ging ik bij Annelies weg en het leven tegemoet. Ontzettend bedankt voor het aan mij geven van het wonder!"

Chris en Anja

"Mijn vrouw en ik hebben op 4 november een geestelijke oprichting gehad bij Annelies. Dit was voor ons een mooie en heel bijzondere ervaring met een geweldig niet verwacht resultaat. Ik heb mijn knieoperatie geannuleerd, omdat ik geen pijn heb. Anja heeft ook geen pijn meer in haar heup. Annelies is een warme vrouw met een heel bijzondere gave en heeft ons enorm geholpen. Nogmaals onze dank hiervoor."

Hans

"Wonderen bestaan dus echt. Ik belde Annelies omdat ik had gehoord dat de geestelijke Oprichting een oplossing voor mijn spierklachten zou kunnen zijn. Zonder te weten wat die klachten zijn gaf Annelies al aan dat de geestelijke Oprichting beslist goed voor mij zou zijn. Een afspraak was snel gemaakt. Na een hartelijke ontvangst en een geanimeerd gesprek heeft Annelies laten zien dat mijn schouders, bekken en wervelkolom nog schever waren dan ik al wist. Wat mij daarbij echt raakte is de zekerheid die Annelies uitstraalde, vanuit het geloof, dat ik weer helemaal recht zou worden. Daarna mocht ik de geestelijke Oprichting krijgen. Eerst leek er niets te gebeuren behalve een gloeiend gevoel in mijn gezicht. Maar daarna voelde ik duidelijk mijn borstkas zwellen omdat mijn schouders recht werden en voelde ik ook mijn wervelkolom in de juiste kromming komen. En dat in volstrekte ontspanning, zonder pijn. Wat een geweldige ervaring om daarna echt recht te staan en rond te lopen met krachtige tred. Geen verschil meer in beenlengte. Elke dag opnieuw geniet is daar weer van. Ik ervaar de geestelijke Oprichting als een aanraking van God, een wonder. Ik ben niet alleen fysiek opgericht, maar heb door de mooie woorden die Annelies uitsprak als een zegening ook mentaal een oppepper gekregen. Wat een ervaring! Dat gun ik iedereen."

Arnold

"Na wekenlang pijn lijden door een hernia met diverse behandelingen van fysio en ortho manueel arts krijg ik via via een tip voor Annelies. Ik laat het eerst even liggen omdat ik al zoveel dingen heb geprobeerd en nog heb lopen dat ik me een beetje overspoeld voel. Totdat ik na korte tijd mijn briefje met haar naam weer tegenkom en ik haar site ga bekijken. Bij het lezen van "de geestelijke oprichting" word ik geraakt... Dat is voor mij voel ik direct. Bij het telefonisch contact blijkt ze nog een plekje open te hebben voor de volgende dag. Wat een geschenk. Op de afspraak eerst een fijn en ook confronterend gesprek. Daarna naar de behandelkamer voor meting van de scheefstand, uitleg en ontvangst van De geestelijke oprichting. Mijn lichaam schokt en trilt wat en komt daarna langzaam tot rust. En na de controlemeting blijkt m'n lijf ineens weer recht te zijn. Ik had nog wel last van pijntjes her en der. Dat is normaal zegt Annelies, de spieren zitten nog in een kramp maar dat zal wegtrekken. De volgende dag word ik wakker en sta voor het eerst in weken pijnloos op. Wat een genot! Na mijn ochtendritueel voel ik even in en besluit om te gaan zwemmen. Ik verlang zo naar beweging na weken bank hangen en bed liggen. Op mijn gemak heb ik 20 baantjes gezwommen zonder enig probleem. Echt super wat Annelies heeft gedaan, dankbaar en blij. Namasté!"

Roxanne

Wauw wat voel ik me anders!

"Wauw wat voel ik me anders. Na de behandeling voelde ik een soort innerlijke glimlach. Echt een bepaalde energie die ik nooit voelde. Ik was wel moe, maar logisch na al die emoties die ik heb kunnen loslaten. Ik had eigenlijk niet verwacht, dat ik nog zo veel emoties had opgeslagen in mijn lichaam. De ochtend erna kon ik gemakkelijk opstaan zonder te snoozen en stond ik sinds jaren op met energie en zin in de dag. Ik voelde niet een zwaar lichaam en pijnlijke benen, wat ik normaal wel altijd had. Het was bijna onwennig hoe ik me voelde en het maakte me zelfs een beetje emotioneel, zo fijn voelde het. Gedurende de dag voelde ik van binnen een soort leegte, maar dan op een fijne manier haha. Ik voel me veel steviger in m’n lichaam en alles voelt lichter en helderder in m’n hoofd. Als ik fiets sta en zit voelt alles ook echt een soort rechter. M’n buik lijkt ook erg goed er op te reageren. Ik voel daar ook meer ruimte en heb ook veel meer trek in eten!"

Alyssa

"Na wat grappige toevalligheden kwam ik bij Annelies terecht voor de Geestelijke Oprichting. De behandeling begon met een fijne kennismaking waarin zij het een en ander goed uitlegde, gevolgd door de oprichting waarvan de resultaten in de spiegel alsook op de foto's voor zichzelf spreken. De ervaring verschilt voor een ieder; voor mij was het een bijzondere ervaring met veel boodschappen alsook heling (zowel energetisch als fysiek). Annelies is warm, erg kundig en voelt goed aan waar iemand behoefte aan heeft, waarbij ze vervolgens snel schakelt om daarop goed in te kunnen spelen."

Beau Iris

"Een energetische verandering vanuit de hoogste kracht verlicht alles in mijn lichaam en ziel. Het is onzichtbaar en toch zichtbaar in mijzelf en voor anderen. Steeds meer vanuit een liefdevolle bezieling te leven, stromend via mijn hart naar mijn naasten en de wereld.

Het is onbetaalbaar wat Annelies voor mij betekent. Haar bijzondere gave heeft mijn leven veranderd.
Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan.
Als God geneest,
verdwijnt alle vrees
om opnieuw op te staan
en in vrede verder te gaan.

Een goddelijk geschenk, mijn dank is groot Annelies. Amen.
Liefs Beau"

Joyce

"Ik had al enkele positieve ervaringen gehoord en toch heb ik heel lang getwijfeld om de geestelijke oprichting te ondergaan. Achteraf denk ik waarom heb ik getwijfeld. Ik heb het ondergaan en beleefd als een bijzondere ervaring. Ik voelde mij erna energieker en allerlei kleine klachten zijn verdwenen. Ik zou het zeker aanraden."

Jeffrey

Hardlopen zonder te zwikken

"De geestelijke oprichting heeft mijn lichaam recht gezet waardoor ik als ik nu hardloop niet meer zwik met mijn linkerbeen, ik loop kaarsrecht en super krachtig. Ik kijk nu ook anders tegen het leven met veel meer liefde. Annelies is een mooie wijze vrouw."

Anoniem

"Diverse keren door mevrouw Nijman geholpen. Ze luistert goed, is integer en discreet. Ze heeft een diep Godsvertrouwen en doet dit werk vanuit haar geloof. Dat raakt mij telkens weer als ik bij haar kom. Naast de gave die ze heeft, volgt ze opleidingen die haar gave ondersteunen."

Caroline

"Voor mijn dochters en mij heeft Annelies de laatste jaren veel betekend. Waar in de reguliere geneeskunde geen oorzaak was te vinden voor onze klachten, wist Annelies deze wel te achterhalen. En vervolgens met succes te behandelen. Een onverwerkte emotie kan na 25 jaar alsnog voor klachten zorgen. Ik was hier zelf nooit achter gekomen. Annelies heeft me geholpen om dit te verwerken waardoor ik mij weer goed ben gaan voelen. Zij geeft je daarnaast inzicht in jezelf zodat je begrijpt waarom er klachten zijn en wat je hier zelf aan kan doen. Annelies luistert, voelt aan en leeft mee!"

Marieke

Ik kan lichamelijk weer alles doen
"Door een noodlottige gebeurtenis in mijn leven kreeg ik 24 -7 last van mijn rug en kon fysiek niets meer doen. Wat er na de Geestelijke Oprichting gebeurdevervolgensomschrijf ik als 1 groot wonder. Na de heling door Annelies Nijman, waarin ze om de hulp en genezingskracht vroeg aan God, is na 3 pijnlijke jaren mijn rugpijn helemaal verdwenen en niet meer teruggekomen. Ik kan dit alleen omschrijven als een Godswonder en dat de genezingskracht van God door Annelies heen heeft gewerkt. Ik kan en mag Annelies alleen omschrijven als een zeer meelevend, meevoelend altijd klaar staan voor een ander mens, omschrijven. Zij heeft bijzonder veel oog voor menselijk leed en doet daarbij alles om een ander mens te helpen. Ik kan lichamelijk weer alles doen, bukken, zitten zonder pijn. Ik ben zeer dankbaar dat Annelies in mijn leven is en dit Godswonder bij mij heeft kunnen verrichten. Met heel veel dankbaarheid."

Angela

"Het was een zeer wonderlijke ervaring bij Annelies. Ik ben uitgelijnd volgens de geestelijke oprichting en ervaarde dit als een helende en corrigerende ervaring. Wat een energie komt erdoor Annelies. Mijn lichaam ging vol aan, voelde werkelijk hoe alles rechtgezet werd. Voelde in mijn voeten alsof er luchtbellen los plopte. Ik ben echt dankbaar geweest te zijn."

Lotte

Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar, dat ik de wonderlijke, lieve en wijze Annelies heb mogen ontmoeten en van haar de Geestelijke Oprichting heb mogen ontvangen. Ik ging naar haar toe met de volgende klachten: naast vermoeidheid en futloosheid had ik ook last van kaak-, bovenrug- en kniepijn. Niet wetende dat ook m'n ruggengraat, bekkengebied en voeten heling behoefden. Tijdens de behandeling, waarbij zij mij niet aanraakte, voelde ik een deken van energie stromend vanaf mijn kruin naar mijn tenen. ik voelde wat gekraak in m'n knieën en geklop op m'n enkel. En dat allemaal geheel pijnloos. Na de behandeling sprong ik van de tafel en liep wel tienmaal (of meer) heen en weer. Het voelde letterlijk alsof ik in een nieuw lichaam stond. Fantastisch! Inmiddels is het een aantal weken geleden en pluk ik nog steeds de vruchten van de behandeling. Ik voel me sterk, fit en energiek en geniet nog dagelijks van het feit dat het aannemen van een 'goede' houding totaal geen moeite meer kost.

Tobias

"Voordat ik naar de Geestelijke Oprichting ging, had ik regelmatig last van mijn schouders en nek. Na de sessie voelde ik mij heel erg opgelucht en kon ik veel beter ademen. De pijn in mijn schouders en nek was ook weg. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Aanrader!"

Dyantha

"Een aantal maanden geleden was ik bij een vriendin op visite. We spraken over ons leven en wat we zo al hadden doorstaan en doorlopen. Het kwam erop: Hoe kun je jezelf nu helen en alle pijn, verdriet, emoties die er niet meer toedoen loslaten! Ze vertelde me over een geestelijke oprichting en over Annelies. Door haar ervaringen werd ik zo nieuwsgierig, dat ik dacht dit wil ik zelf gaan ervaren. ik had de website bezocht en alles gelezen. Daarop volgde een afspraak en de geestelijke oprichting. Ik kan eenieder vertellen, dat het een heel bijzondere ervaring was, die iedereen verdient. Het was zo immens intens, dat je het zelf moet ervaren. Later heb ik ook nog enkele sessies bij haar gehad. Ik kan alleen maar zeggen, dat het goed geholpen heeft. Annelies is een super lieve integere vriendelijke warme vrouw. Zij is de intentie waar het in het leven om gaat: Liefde. Als we werkelijk allemaal onszelf durven te zijn, bestaat het leven alleen nog maar uit liefde. Omdat liefde oneindig is en het enige wat alles overwint, zou ik u aanraden om het zelf te gaan ervaren. Ik wens iedereen veel liefde toe..."

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie