Massage met coaching

Massages voor je welzijn

We leven in een snelle en veranderende tijd. Hierdoor kan er veel op je af komen. Kwesties waardoor je helemaal vast loopt. Dan is het fijn wanneer iemand je weer op weg helpt.

Grote meerwaarde
Deze massage in combinatie met coaching zorg voor meer levenskwaliteit. Want juist met deze massages kun je de gevoelens rondom thema’s ver anderen en er bewuster mee omgaan. Zo’n massage is niet alleen ontspannend, maar ook ondersteunend en opbouwend. Dit maakt het tot een grote meerwaarde bij deze Massage met coaching. Vaak bestaat coaching immers alleen uit praten.

Deze massagevorm, die ik met intentie en aandacht geef, helpt je om blokkades op te lossen en inzichten te vergroten.

Aanraking is een levensbehoefte
Aanraking is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen maar ook volwassenen hebben die liefdevolle aanraking nodig. Massages hebben een positief effect op de gezondheid. Het gaat niet alleen om het lichaam maar om de gehele mens. Bij een aangename lichamelijke aanraking komen hormonen vrij die het welzijn versterken. Het gaat vooral om de  gelukshormonen dopamine en serotonine. Oxytocine vermindert stress en angsten.  Spanningen en blokkades kunnen hierdoor worden oplost.

Verschillende massages

De massages zijn een zachte en harmoniserende behandelingswijze. De massage begint met een kort voorgesprek. Aan de hand van het thema wat in je leven speelt, kijk ik welke massage op dat moment het best bij je past. Dit wordt ook samen met je besproken. De massage kan ik hierdoor voor jou zo aangenaam en positief mogelijk vormgeven. Elke massage wordt op ieder individueel afgestemd.

30 min.  €40,00
45 min.  €55,00
60 min.  € 70,00

Contact

Ben je geïnteresseerd? De aanraking door de massages kunnen ertoe bijdragen dat je weer in verbinding komt met jezelf en weer misschien opnieuw levenskwaliteit vindt.

Laat je door deze bijzondere vorm van massage verwennen en je op de weg van verandering naar een nieuw -en gelukkig leven begeleiden.