Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde,
liefde en dankbaarheid te leven.

 

- Annelies Nijman -

Als u iets in uw leven wil veranderen, dan bent u hier op de juiste plek. Ik nodig u uit op een reis door mijn internet pagina’s, zodat u het bijzondere helingswerk leert kennen. U zult interessante thema’s aantreffen, zoals de geestelijke wervelkolom oprichting, spiritueel helen, energetisch voetwerk en levensadvies.

 

Er zijn verschillende wegen om tot heling en heelwording te komen. Al mijn aangeboden behandelingen zijn met elkaar te combineren en naast reguliere medische behandelingen in te zetten. Het is mijn streven om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen. Oorzaken van lichamelijke en psychische klachten zijn vaak verschillende blokkaden, die zich in de loop van een leven opbouwen.

Omdat ieder mens uniek is zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden. Aan het begin van een behandeling vindt een gesprek plaats waarin wij gezamenlijk een passende therapie uitzoeken en, indien nodig, verschillende behandelingen combineren. De geestelijke wervelkolom oprichting is een alomvattende helingswijze, waarbij wonderen zichtbaar en bewijsbaar worden. Waag de eerste stap en ga nieuwe wegen met energie behandelingen van de nieuwe tijd. Ik verheug mij zeer als ik ook u een stuk op uw levensweg mag begeleiden!

 

 

 

 

ANNELIES NIJMAN

Praktijk voor alomvattende
heling en bewustwording.

Bevoegd om de Geestelijke
Oprichting uit te voeren.

Geestelijk begeleider.

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING

Korengracht 1

3262 CD Oud Beijerland 

 

 

06 151 27 362

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons  ways.of.healing