Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

Zoals ons lichaam steeds weer verlangt naar rust en ontspanning om fit en gezond, daadkrachtig te blijven, verlangt ook onze ziel naar rust en vrede. Mijn passie is, dat mensen weer opnieuw, of misschien wel nieuw in verbinding komen met zichzelf, met de ander en met de Bron van leven. 

Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

 

Mijn intentie is om mensen te helpen in hun zoektocht door het leven.

Welkom. Mijn naam is Annelies Nijman van Ways of Healing. Met mijn praktijk wil ik mensen helpen bij het in verbinding komen met zichzelf, met de ander en met de Bron van leven.

Ways of Healing is een praktijk voor genezing voor lichaam ziel en geest. 
U kunt ook terecht voor geestelijke begeleiding, bewustwording en groei. In mijn praktijk te Oud-Beijerland komen mensen met allerlei lichamelijke- en geestelijke klachten.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.

Benieuwd naar mijn blog?

Innerlijke rust vinden

Innerlijke rust vinden...Hoe vaak ben je niet met van alles bezig en loopt je agenda vol. Ook als je alles goed georganiseerd hebt, dan nog komen er altijd wel weer andere dingen bij, die ook je aandacht vragen.           ...

Ways of healing

Graag wil ik je een stukje op je levensweg begeleiden. Je te kunnen begeleiden op de hoogte- en dieptepunten van het leven met het doel, dat er een begaanbare weg voor je wordt geopend en je je weg weer met levensmoed verder kunt gaan. Zo kan de mens in de ups en downs van het leven steeds meer een relatie met God aangaan en de zin vinden in het bestaan.
foto hand en zon

Geestelijke Oprichting

De wervelkolom is van cruciaal belang voor gezondheid en welzijn van de mens. Zowel op lichamelijk- , emotioneel- als op psychisch niveau.

foto hand en zon

Geestelijke Oprichting voor kinderen

De Geestelijke Oprichting kan voor kinderen een start in hun leven zijn, waarin zij lichamelijk- , als ook psychisch in balans komen. Gun je kind het beste in het leven.

foto vijver

Coaching, levensadvies en zingeving

Vaak komt men in het dagelijks leven, werk, familie, enz. op een punt, dat men het niet meer verder weet. Men ziet alleen nog problemen en geen oplossingen.

foto vrouw

Geestelijke begeleiding

De eigen weg naar God zoeken, vinden en gaan. Dat is in de drukke en hectische maatschappij van vandaag voor veel mensen moeilijk.

foto boom

Media & artikelen

Bekijk al onze video’s, berichten en andere uitingen.

foto handen hartvorm

Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van mijn cliënten

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie