Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

Zoals ons lichaam steeds weer verlangt naar rust en ontspanning om fit en gezond, daadkrachtig te blijven, verlangt ook onze ziel naar rust en vrede. Mijn passie is, dat mensen weer opnieuw, of misschien wel nieuw in verbinding komen met zichzelf, met de ander en met de Bron van leven. 

Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

Nu is de tijd om het leven met een glimlach, vreugde, liefde en dankbaarheid te leven.

 

Mijn intentie is om mensen te helpen in hun zoektocht door het leven.

Mijn intentie is om mensen te helpen in hun zoektocht door het leven. Elk mens is van waarde. Ik behandel iedereen met respect en integriteit.

Vanuit mijn christen-zijn mag ik mijn helingsgave inzetten. Ik zie het als mijn roeping om mensen opgericht door het leven te laten gaan. Oprecht, rechtop. Het is mijn verlangen om de mensen die naar mij toekomen een stukje op hun weg te begeleiden en bij te dragen aan een verandering in hun leven en zo een verandering in de wereld te brengen. Mijn hartewens is om bij te kunnen dragen aan een wereld in liefde, vrede en harmonie.

Zoals ons lichaam steeds weer verlangt naar rust en ontspanning om fit, gezond en daadkrachtig te blijven, verlangt ook onze ziel naar rust en vrede. Mijn passie is, dat mensen weer opnieuw, of misschien wel nieuw in verbinding komen met zichzelf, met de ander en met de Bron van leven. Waardoor de mens thuiskomt bij zichzelf.

In ben werkzaam geweest in het onderwijs. Na mijn Theologie opleiding ben ik werkzaam geweest als pastor. Sinds enkele jaren heb ik een praktijk voor genezing van ziel, lichaam en geest. U kunt ook terecht voor geestelijke begeleiding, bewustwording en groei. In mijn praktijk te Oud-Beijerland komen mensen uit heel Nederland en daarbuiten met allerlei lichamelijke- en geestelijke klachten.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.
foto annelies

Benieuwd naar mijn blog?

In nevelen gehuld

Mist in de herfst, de nevel over de aarde. Het heeft iets wonderlijks, het dansen van die witte nevels. Maar het zicht wordt ook beperkt en je kunt enkel dat waarnemen wat in je directe omgeving gebeurt.  Als ik dan ’s morgens buiten wand...

Ways of healing

Graag wil ik je een stukje op je levensweg begeleiden. Je te kunnen begeleiden op de hoogte- en dieptepunten van het leven met het doel, dat er een begaanbare weg voor je wordt geopend en je je weg weer met levensmoed verder kunt gaan. Zo kan de mens in de ups en downs van het leven steeds meer een relatie met God aangaan en de zin vinden in het bestaan.
foto hand en zon

Geestelijke Oprichting

De wervelkolom is van cruciaal belang voor gezondheid en welzijn van de mens. Zowel op lichamelijk- , emotioneel- als op psychisch niveau.

foto vijver

Coaching, levensadvies en zingeving

Vaak komt men in het dagelijks leven, werk, familie, enz. op een punt, dat men het niet meer verder weet. Men ziet alleen nog problemen en geen oplossingen.

foto vrouw

Geestelijke begeleiding

De eigen weg naar God zoeken, vinden en gaan. Dat is in de drukke en hectische maatschappij van vandaag voor veel mensen moeilijk.

foto pen en papier

Blogs

Wij plaatsen iedere maand een nieuwe blog. Bekijk alle blogs hier.

foto boom

Media

Bekijk al onze video’s, berichten en andere uitingen.

foto handen hartvorm

Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van mijn cliënten

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie