Ontluikend leven

Geschreven op: 01 april 2024

In de lente wordt alles nieuw.
De bomen worden groen, de tulpenbollen laten hun kleuren zien.
Overal waar kleur is, daar ontstaat leven. en krijgt alles zijn glans.

Tot bloei komen
De winter is voorbij en alles ontluikt. De bomen, de bloemen en misschien is het ook nu de tijd dat jij tot bloei mag komen. Voor alles is een bestemde tijd. We weten nooit wat er voor ons verborgen ligt en wanneer het de juiste tijd is om te ontluiken. Maar weet wel, dat alles wat in jou verborgen ligt, tot bloei mag komen. Je talenten en je gaven. Misschien ben je het niet eens bewust, dat je zoveel mooie en bijzondere gaven hebt.

Aan het Licht geroepen
De bomen, de bloemen, de planten alles in de natuur beweegt op het ritme van de seizoenen. In de herfst sterft het blad, er komt verstilling. Maar in die stilte, in die verstilling groeit iets. Is er in het binnenste een kern aanwezig, die door de kracht van de zon tot aanschijn wordt geroepen. Tot bloei komt en hun eigenheid laat zien.

Ieder heeft zijn eigen melodie
Wanneer de natuur tot leven komt, zie je dat alle bomen verschillend zijn, elk heeft zijn eigen blad en iedere bloem en bloesem is weer anders. Ieder heeft zijn eigen kleur en ieder heeft zijn eigen melodie. Zo is dat ook met ons, met jou. Ieder mens is anders gevormd in de kindertijd, door opvoeding en geloof, door opvattingen. Iedereen heeft zijn eigen talenten en gaven en mag dat ook inzetten.

Tot bloei komen
Tegelijkertijd is dat soms niet eenvoudig om tot werkelijke bloei te komen, tot wie jij bent. Er kunnen juist door ons leven blokkaden opgeworpen zijn, die je eigenheid, je eigen weg versperren. Waardoor je niet tot je recht kunt komen en het daardoor moeilijk is om tot volledige bloei te komen. Je hebt je door het leven heen aangepast, zoals de omgeving van je verlangt en verwacht.

Wie ben jij?
Dat is altijd een interessante vraag: “Wie ben jij? Kom jij tot je recht en kom je tot bloei?”
Elke dag mag je opstaan en kijken in de spiegel en jezelf zien. Wie ben jij? Glimlach naar jezelf en zeg dat je van waarde bent. Want elke dag is een nieuw begin. Elke dag ontvang je het Licht van God. Zoals de zon haar warmte geeft en alles in kleur zet, zo mag je de geest van God, zijn levenskracht ontvangen, die liefde, licht en leven geeft. Je wordt gevoed en komt tot bloei, je mag staan in het Licht voor wie jij bent.

Tot bloei komen
Wanneer je van blokkaden bent bevrijd, als blokkaden zijn opgeruimd, dan is de weg gebaand om als mens vrij te kunnen leven. Dan kun je open bloeien tot de mens, die jij bent bedoeld.

Heling en groei
Als er genezing is van je vroegere pijn en wat je met je meegedragen hebt tot nu toe, daar ontstaat ruimte om te worden, zoals je bedoeld bent. Daar komt ruimte voor jou. In die ontstane ruimte mag je je bijzondere plek innemen in het leven. Dan ontstaat er meer levensvreugde van dag tot dag. Als jij het Licht ontvangt, kan er genezing zijn en kun je tot bloei komen. Door het licht kunnen ook je talenten en gaven aan het licht worden gebracht.

Tot bloei komen
Wees wie je bent, wees mens, die je oorspronkelijk bent bedoeld. Wees tevreden met jezelf. Lieverlee mag je groeien in bewustzijn, zie je de natuur met andere ogen, zie je de mens met andere ogen en kun je groeien in geloof en zelfvertrouwen.

Wees de mens, die jij ten diepste bent
Je kunt een gelukkig mens worden en een vervuld leven leven, wanneer je je talenten en gaven volledig kan ontvouwen en ontwikkelen. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor jouw unieke zijn in de wereld. Om anderen gelukkig te maken, om je talenten in te zetten voor het welzijn van anderen en de natuur. Om zorgzaam met de aarde en de schepping om te kunnen gaan.

Ontluik om tot bloei te komen
Door jouw glans zet je een ander in een ander licht
Wordt de mens opgericht
En tot aanschijn geroepen

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie