Spiritueel helen? De Geestelijke Oprichting!

Geschreven op: 04 juni 2021

Geestelijke en lichamelijke problemen kunnen voor veel ongemak zorgen. Het heeft invloed op je dagelijks leven en je emoties.

Je hebt pijn, je voelt je verdrietig, bent angstig, of chagrijnig, en je lijkt maar geen oplossing te kunnen vinden voor je klachten. Er is een helingswijze die de Geestelijke Oprichting heet. Maar wat houdt het in en wat kun je verwachten?

De wervelkolom

Het belangrijkste energiekanaal in je lichaam is de wervelkolom. Al je organen zijn hierop aangesloten. Wanneer in de wervelkolom iets niet in orde is, door bijvoorbeeld een scheefstand, dan werkt dit direct door in je lichaam. Ook een stressvolle periode kan invloed hebben op de stand van de wervelkolom.  Alle negatieve ervaringen, zowel vanuit de prenatale fase en in een later moment van je leven, worden opgeslagen in de tussenwervelschijven van de wervelkolom.  Zo ontstaat vaak een asymmetrie van het lichaam, er zijn blokkades of andere ongemakken.

Verstoringen

Wanneer je wervelkolom scheef staat, is de kans groot dat er verstoringen ontstaan. De levensenergie kan  niet meer vrijelijk stromen. Er ontstaan energieblokkades. Het is daarom belangrijk dat je wervelkolom weer in balans wordt gebracht. En dat kan met de Geestelijke Oprichting.

De Geestelijke Oprichting, wat is het?

“Ik werk vanuit de Goddelijke Bron”, zegt Annelies. Dat is het uitgangspunt bij de Geestelijke Oprichting. Met deze helingswijze, worden blokkades opgeheven, zowel lichamelijk, als geestelijk.  Door de helingsstroom wordt in één moment het bekken, de rug en schouders recht gezet. Maar naast dat het lichaam recht gezet wordt, werkt de helingsimpuls van de Geestelijke Oprichting ook vooral door op de geest en de ziel van de mens,

De behandeling

Voor de spiegel word je gemeten op scheefstand van schouderbladen, wervelkolom en bekken. Daarna wordt op de behandeltafel het beenlengteverschil gemeten en vastgelegd middels een foto. Hierna volgt de geestelijke Oprichting. Dit is een bijzonder moment. De één voelt een warmte door zich heen, of dat iets recht gezet wordt, maar een ander merkt niets, terwijl de kracht van de Geestelijke Oprichting  wel alles corrigeert. Beenlengteverschil wordt opgeheven en ook de schouders staan op gelijke hoogte en het bekken wordt in balans gebracht.

Over Ways of Healing

Heeft u of jij last van een scheefstand, of zijn er andere klachten? Maak een afspraak voor de Geestelijke Oprichting. Annelies Nijman vertelt: “Geestelijk helen is geen werkwijze in medische zin, maar een spirituele werkwijze. Ik vervang daarom ook  geen arts, of medische behandeling.”

Naast de Geestelijke Oprichting geef ik ook levensadvies en andere spirituele behandelingen. Graag help ik je om je eigen weg te kunnen bewandelen, bevrijd en in harmonie.

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie