Waarheen leidt de weg?

Geschreven op: 31 januari 2022

Herken je dat? Dat je door gaat en maar door gaat... en dan ineens kom je er niet meer uit. Je twijfelt aan je studierichting, of aan je werk en je merkt misschien wel, dat het niet meer past bij je. Daarbij hebben we ontmoetingen met leeftijdsgenoten en vrienden gemist. En nu kun je geen aansluiting meer vinden, je voelt je alleen.

We kunnen zomaar op een punt komen, dat het lijkt alsof jouw weg een doodlopende weg is en je niet verder meer kunt. Of dat er zoveel richtingen zijn, waardoor je in verwarring raakt.

In zulke tijden van crises, onzekerheid en twijfel kunnen angsten ontstaan, zelfs paniekaanvallen en ontreddering. Maar je mag ook bewust worden, dat uit de moeilijke situatie ook kansen en nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan en dat het mogelijk wordt, dat ook jouw weg weer begaanbaar wordt. Tijden van crises kunnen ook tijden van verandering zijn. Maar soms weet je niet hoe je weer verder moet…Het is spannend om een stap te zetten en de moed ontbreekt je.

Dan is het tijd om te bezinnen. Een tijd van bezinnen, is een tijd om na te denken, misschien van omdenken, of om verder te denken, waardoor er zicht komt op een toekomst, op een nieuwe dag. een weg uit je moeilijke situatie.

Bezinning
Enkele jaren geleden organiseerde ik een bezinningsreis naar Oostenrijk. Die bezinningsreis was niet alleen verhelderend en bevrijdend voor diegenen, die deel namen aan deze reis, maar ook voor mijzelf was het een bezinning om bewust te worden wat belangrijk was en is in je leven. We liepen een labyrint tot het midden toe…en ieder kon daar rusten op een steen. We liepen ook om zo tot de kern te komen. Door het lopen naar dat midden van dat labyrint werd ieder bewust van wat er diep van binnen in ons leefde, de zorgen, de pijn, gemis, maar ook de diepe verlangens. Ieder liep stil door dat labyrint met zijn eigen gedachten en gevoelens naar dat midden en lieverlee ontstond iets nieuws. Zo kon elk weer opstaan en verder gaan, een weg uit het labyrint. Vernieuwd en bevrijd met Geestkracht. Want lopende weg werd een antwoord geboren op die vele vragen van ons. Het gaat er vooral om, om bij jezelf stil te staan. Dat kan verhelderend zijn en nieuwe inzichten geven. Misschien bemerk je dat soms de moeilijkste momenten in je leven, je juist ook verder in je leven hebben geholpen en dat je daarvan veel hebt geleerd.

Stilstaan en bij je eigen kern komen. Tot jezelf komen, betekent inkeren tot wie je werkelijk bent, om te luisteren naar die innerlijke stem, diep van binnen, die zegt hoe mooi en waardevol je bent.

Omkeren om verder te gaan, dat kan niet zomaar op een dag. En natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Omkeer heeft tijd nodig, nadenken en overdenken. Om een weg te vinden uit de crisis en uit je twijfel en angst. En om zo stap voor stap met moed de toekomst in te gaan. Waarheen leidt de weg. Vertrouw dat jouw weg ergens toe leidt en vertrouw er op, dat op die weg jij er toe doet. Als je twijfelt en wanneer je geen stap meer kunt zetten, omdat het leven voor je te ingewikkeld is geworden, ga dan richting het Wonder. De levensstroom vult je om weer met kracht op te staan en het geeft je moed, is als een steun in de rug. De Geestelijke Oprichting helpt je daarbij, zodat je oprecht en recht op verder kunt gaan.

Waarheen de weg ook gaat
Ga de weg in Eenheid verbonden
Waar je komt
worden zegeningen gezonden
ervaringen als geschenken gegeven
Jij niet alleen,
maar met de Liefde verweven.

 

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie