Een stap in het nieuwe jaar

Geschreven op: 07 januari 2022

Een nieuw jaar ligt voor ons, hoe het zal gaan dat weet je niet. Misschien wordt het een jaar voor je met ongekende mogelijkheden, maar er kan ook onzekerheid zijn door ziekte of zorgen over je baan of je gezondheid; veel onzekerheden misschien. 

Het is het tweede jaar waarin we beginnen met een Lockdown. Alles gesloten en dat is om down van te worden. Er zijn vele gesloten deuren, in verzorgingshuizen waar mensen eenzaam zijn, omdat zij hun familie moeten missen. Maar je kunt je ook eenzaam voelen in je eigen huis, omdat contacten met vrienden en familie niet meer vanzelfsprekend zijn. Wat kun je dat missen: de gezelligheid en de ontspanning. En omdat dat gemist wordt: worden veel mensen er somber en depressief van.

Een nieuw jaar ligt voor ons. En toch is het nodig om hoop te hebben en te blijven geloven in een toekomst.

Wat kun je doen?
Blijf niet somber of neerslachtig zitten, maar richt je op of laat je oprichten om de stap te wagen om het nieuwe jaar in te kunnen gaan, om misschien ook wel nieuwe stappen te zetten. Want… alleen jij kan verandering brengen.

Zelfs wanneer deuren gesloten zijn, dan nog kun je aandacht schenken aan mensen die je lang niet gesproken hebt, door een telefoontje, of kun je een Appje of een kaartje sturen. Wees creatief, want juist door creativiteit, kun je zin ervaren. Lees mooie teksten, zo kan er een opening komen, een opening waardoor het licht valt op je pad.

Jouw levensweg door het nieuwe jaar mag je gaan, stap voor stap, in vertrouwen. En jij allen kunt doelen stellen waar je naar toe kan leven, misschien naar een vakantie, of een verandering van werk of besluit je samen met je partner om te gaan trouwen. Juist doordat je doelen zet, kun je daar naar toeleven. Dat geeft positiviteit, kracht en vreugde.

Probeer het maar. Zo zul je merken dat er deuren worden open gaan naar een toekomst, hoe dat ook zal zijn. Wanneer je met liefde, met licht en vreugde het nieuwe jaar in gaat, dan zet dat ook andere mensen in beweging.

Ga in vertrouwen, met moed en ga met Godsvertrouwen.
Het leven is een stroom van ervaringen en veranderingen. Alles wat je meemaakt, daar mag je van leren en maakt je tot wie je nu bent. Wees dankbaar voor de ervaringen uit de achterliggende tijd en stel je open voor het nieuwe, de veranderingen die weer tot nieuwe ervaringen leiden. Kun je tegen jezelf zeggen: ‘ik neem afscheid van de problemen en blokkades, die mij belemmeren om te groeien. Ik laat los, alles wat mij tegenhield en voor problemen zorgde. En…ik stel mij open om weer gevuld te worden met wat het leven voor mij in petto heeft. Op de golfstroom van een nieuw begin ben ik bereid, om nieuwe groei te begroeten.

De deur naar de toekomst staat open ook voor jou.

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie