Ongekende mogelijkheid!

Geschreven op: 02 mei 2023

Krom, scheef, eindelijk rechtop.
Eindelijk bevrijd zijn van rug- problemen, een kromme wervelkolom, bekkenscheefstand en het daaruit resulterende beenlengteverschil, schouderklachten en afwijkingen aan het skelet! Dat is mogelijk!

Zelfs door de kleinste wervelverschuiving veroorzaakt door een bekkenscheefstand en psychische problemen kan het centrale zenuwstelsel, dat zich in de wervelkolom bevindt, bekneld raken en verkeerde impulsen aan de aangrenzende organen uitzenden. Zo ontstaan de meeste ziekten. Problemen met de rug komen helaas veelvuldig voor.

Door de helingskracht van de Geestelijke Oprichting kan het krom en scheef zijn voor altijd worden opgeheven. Na de unieke oprichting van de wervelkolom wordt heling op alle niveaus in werking gezet, ook bij psychische klachten, angsten, nervositeit, migraine, depressies, slapeloosheid, etc. kan de Helingsstroom helpen.

Wat is de Helingsstroom?
De Helingsstroom is een zegen voor iedereen. Zonder aanraking wordt er herstel en bevrijding gebracht. Het zichtbare bewijs hiervan is: een rechte wervelkolom, een gelijke stand van het bekken, gelijke hoogte van schouderbladen en correctie van het beenlengteverschil. Hierdoor gaat het lichaam weer  functioneren, zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Deze helingskracht werkt door in lichaam, ziel en geest. Ben je geestelijk uit balans, dan raakt ook je lichaam uit balans. Deze Helingsstroom hoeft maar eenmaal gegeven te worden, want haar werking is duurzaam. De Geestelijke Oprichting betekent dat niet alleen de wervelkolom wordt opgericht en de bekkenscheefstand wordt opgeheven, maar ook de psyche van de mens wordt opgericht, dat betekent dat er meer levensmoed en levensvreugde ontstaat. Door deze bijzondere helingskracht worden wonderen zichtbaar en bewijsbaar. Niet door mij, maar door de Geest van God.

Klachten
Welke symptomen er zijn, of je erg ziek bent, of geopereerd bent, uitbehandeld, of een transplantatie hebt ondergaan, lichamelijk letsel door een ongeluk hebt opgelopen, of je een hernia hebt gehad en veel meer, de Helingsstroom is een oplossing van de oorzaak van verschillende symptomen, die tot ziekte leiden! Herstel kan beginnen.

Deze helingswijze richt mensen weer op. Er is geen manipulatie aan het lichaam, want er wordt niet aangeraakt. Het is geen techniek en ook geen methode. Er komt heling en verandering op alle niveaus bij lichamelijke-,  geestelijke- en psychische verstoringen en problemen.  Laat je helpen!

Misschien heb je al jaren pijn en heb je al van alles geprobeerd. Deze Helingsstroom kan voor jou een nieuw begin zijn zonder pijn en waardoor je je weg door het leven kunt gaan. Deze Helingsstroom kan het begin zijn van een verandering in je leven en denken.

Voor wie is de Helingsstroom bedoeld?
De Helingsstroom is een Oprichting, die voor iedereen is bestemd, voor jong en oud, gelovig of niet gelovig, welke achtergrond of cultuur of religie je ook hebt. Iedereen telt mee en kan deze Helingsstroom ontvangen. Je hoeft niet persé pijn of klachten te hebben. Deze Helingsstroom werkt ook preventief. Het is daarom een geschenk als kinderen deze Helingsstroom ontvangen. Gun het je kinderen, hoe eerder hoe beter. Als een familie is opgericht door de Helingsstroom komt er ook een verandering in de relatie onderling, waardoor er meer begrip en harmonie komt voor elkaar.

Dankbaar ben ik, dat ik u en jou deze Helingsstroom mag geven.

Maak vandaag nog een afspraak en ga spoedig opgericht en rechtop door het leven.

Ik vervang geen arts. Mijn energetische behandelingen zijn geen werkwijze in medische zin, maar spirituele behandelingen. LEES MEER

WAYS OF HEALING
Korengracht 1
3262 CD Oud Beijerland
CONTACT
06 151 27 362
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene voorwaarden - Privacy beleid | Gemaakt met door Schot marketing & Communicatie